Te nem vagy torkig azzal hogy mindenhol ott van az Orbán-maffia hájas teste? Nincs eleged a mutyiországból?
Dehogy is nem.
A mutyi, a haveroknak leosztás, az állam csecsén működő cégek, a korrupt visszaosztások mindent megfertőznek és ellehetetlenítik az ország gazdasági fejlődését.
Sokszor 10-20× akkora károkat okoznak a mutyival mint amit zsebretesznek. Arról nem is beszélve hogy hosszútávon mit is jelent ez az egész mutyi köztársasági létforma.
Csak tudod nem vagyok feledékeny, és nekem nem kel Cavinton! 23 éve ez megy és egyre súlyosabban.
Én nem látok eltérést a maszop és a fidesz között.
Mind a kettő nyomorult tolvaj banda egy oligarcha felépítmény sőt egymással is szoros szálakkal kapaszkodnak. Egyik sem meri a másikat bebuktatni mert mindenki tud mindenkiről mindent.
"Ha szerencsénk van és megbomlik az egység, talán a dominó elv leradírozza őket a színről. De amíg ez nem következik be, csak süppedünk a posványba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!