Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a készpénzfelvételt...

Miért a készpénzfelvételt akarja ingyenessé tenni a FIDESZ?

Figyelt kérdés

Rogán Antal ma a szokásos teátrális módon bejelentette, hogy rövidesen olyan törvényjavaslatot terjeszt be, miszerint havi két készpénzfelvételt ingyenesen kell biztosítani a bankoknak, és ennek költségét semmilyen formában nem terhelhetik tovább.

Ha ez így lesz, akkor az várható, hogy a kártyás fizetésért és az átutalásokért kell majd fizetni minden banknál, és még többet. Ez pedig visszadobja a magyar pénzügyi kultúrát a 90-es évekbe, mert a nagy többség ezentúl készpénzzel fog fizetni és a továbbra is ingyenes sárga csekkeket fogja feladogatni. Így se terjedt el nálunk eléggé a kártyás és a netes fizetés, pedig társadalmi szinten ez lenne a legolcsóbb. Akkor annak mi értelme van, hogy a legelavultabb kp-és fizetést preferálják?

2013. szept. 26. 18:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látom T.6. válaszoló te sem vagy 1 kvantum fizikus!!

Ha vetted volna a fáradságot és értelmezted volna ki-mit írt nem vetted volna 1 kalap alá. Amit én írtam az egyik párthoz sem köthető. Sejtésem szerint inkább téged lehet 1 tál gulyással befolyásolni. Vetted pubi?

2013. szept. 26. 20:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert kampányidőszak van kell a mannát szórni a kisembereknek. Hogy ez megnehezíti az így is túlterhelt adóhatóság dolgát és még több pénz kerül a feketegazdaságba ezt a kormányt már nem érdekli, ahogy az sem, hogy a százmilliárdos hiánynak mi is lesz a fedezete a költségvetésben.
2013. szept. 26. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

"Ha vetted volna a fáradságot és értelmezted volna ki-mit írt nem vetted volna 1 kalap alá. Amit én írtam az egyik párthoz sem köthető. Sejtésem szerint inkább téged lehet 1 tál gulyással befolyásolni. Vetted pubi?"

Te is értelmezhetnéd, amit én írtam. Nem a pártok a kalapok, hanem a balkáni és a nyugati mentalitás. Ti pedig továbbra is erősen egy kalap alatt vagytok.

2013. szept. 27. 00:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
mert a magyar ahhoz van szokva, hogy kártyával kiszedegesse a pénzét a bankból, az áruházban meg készpénzzel fizessen :-)
2013. szept. 27. 04:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Kezdjük azzal minek a fizetésem a bankba utalni????

Régen is ki tudták fizetni a pénztárban a munkahelyen."

Most is lehet kérni hogy kp-ben fizessék ki. (Kivétel ha a kollektív szerződés úgy rendelkezik, hogy csak utalni lehet. De ezt meg elfogadtad akkor mikor aláírtad a munkaszerződésedet.)

2013. szept. 27. 08:02
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Haver, egy nyugati halálra röhögi magát azon hogy a birka magyar azért fizet a bankoknak hogy a saját pénzéhez hozzájusson!"

Ja mert köztudott tény, hogy külföldön ingyenes a bankolás :D Istenem, te egész nap képes vagy ilyen marhaságokat írni?

Tanultál volna tovább...

2013. szept. 27. 08:09
 17/19 anonim ***** válasza:
40%

Az a baj, hogy a bankok mérhetetlenül pofátlanok.Elégednének meg a kölcsönökből, betétekből jövő kamatokkal.De nekik mindenre rá kell rakni a sarcot!Éves kártyadíj, f@ szom tudja, milyen kártyadíj:nekem ez évi minimum 3000 Ft mínusz, ablakon kidobott pénz, mert levonják a semmire!Mi a büdös fr a ncnak kell nekem a már kiváltott kártyám után többezres díjakat fizetni, mikor a banknak rég nincs dolga vele?Kiváltottam, havonta bedugom az automatába és annyi.Na és akkor még a tranzakciós, meg kezelési költség is, csak mert ki merem venni a fizetésem, amiért megdolgoztam.Hát, élősködjenek a jó...

Nekem csak egy kártyám van, nem rég óta, de őszintén szólva tököm teli van vele, közel járok hozzá, hogy elmondom ezt is!Ha azt az ablakon kidobott pénzt, amit a bank lenyúlt a kártyára hivatkozva, félretettem volna, most kb 20 000Ft megspórolt pénzem lenne.Tudom, hogy aki sza rja a pénzt, annak ez semmiség, nekem viszont ez is pénz.

2013. szept. 27. 08:44
 18/19 anonim ***** válasza:
37%
*lemondom..
2013. szept. 27. 08:45
 19/19 anonim ***** válasza:
26%
18-as a szívemből írtál. :-)
2013. szept. 27. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!