Miért a készpénzfelvételt akarja ingyenessé tenni a FIDESZ?
Rogán Antal ma a szokásos teátrális módon bejelentette, hogy rövidesen olyan törvényjavaslatot terjeszt be, miszerint havi két készpénzfelvételt ingyenesen kell biztosítani a bankoknak, és ennek költségét semmilyen formában nem terhelhetik tovább.
Ha ez így lesz, akkor az várható, hogy a kártyás fizetésért és az átutalásokért kell majd fizetni minden banknál, és még többet. Ez pedig visszadobja a magyar pénzügyi kultúrát a 90-es évekbe, mert a nagy többség ezentúl készpénzzel fog fizetni és a továbbra is ingyenes sárga csekkeket fogja feladogatni. Így se terjedt el nálunk eléggé a kártyás és a netes fizetés, pedig társadalmi szinten ez lenne a legolcsóbb. Akkor annak mi értelme van, hogy a legelavultabb kp-és fizetést preferálják?
Úgy látom T.6. válaszoló te sem vagy 1 kvantum fizikus!!
Ha vetted volna a fáradságot és értelmezted volna ki-mit írt nem vetted volna 1 kalap alá. Amit én írtam az egyik párthoz sem köthető. Sejtésem szerint inkább téged lehet 1 tál gulyással befolyásolni. Vetted pubi?
"Ha vetted volna a fáradságot és értelmezted volna ki-mit írt nem vetted volna 1 kalap alá. Amit én írtam az egyik párthoz sem köthető. Sejtésem szerint inkább téged lehet 1 tál gulyással befolyásolni. Vetted pubi?"
Te is értelmezhetnéd, amit én írtam. Nem a pártok a kalapok, hanem a balkáni és a nyugati mentalitás. Ti pedig továbbra is erősen egy kalap alatt vagytok.
"Kezdjük azzal minek a fizetésem a bankba utalni????
Régen is ki tudták fizetni a pénztárban a munkahelyen."
Most is lehet kérni hogy kp-ben fizessék ki. (Kivétel ha a kollektív szerződés úgy rendelkezik, hogy csak utalni lehet. De ezt meg elfogadtad akkor mikor aláírtad a munkaszerződésedet.)
"Haver, egy nyugati halálra röhögi magát azon hogy a birka magyar azért fizet a bankoknak hogy a saját pénzéhez hozzájusson!"
Ja mert köztudott tény, hogy külföldön ingyenes a bankolás :D Istenem, te egész nap képes vagy ilyen marhaságokat írni?
Tanultál volna tovább...
Az a baj, hogy a bankok mérhetetlenül pofátlanok.Elégednének meg a kölcsönökből, betétekből jövő kamatokkal.De nekik mindenre rá kell rakni a sarcot!Éves kártyadíj, f@ szom tudja, milyen kártyadíj:nekem ez évi minimum 3000 Ft mínusz, ablakon kidobott pénz, mert levonják a semmire!Mi a büdös fr a ncnak kell nekem a már kiváltott kártyám után többezres díjakat fizetni, mikor a banknak rég nincs dolga vele?Kiváltottam, havonta bedugom az automatába és annyi.Na és akkor még a tranzakciós, meg kezelési költség is, csak mert ki merem venni a fizetésem, amiért megdolgoztam.Hát, élősködjenek a jó...
Nekem csak egy kártyám van, nem rég óta, de őszintén szólva tököm teli van vele, közel járok hozzá, hogy elmondom ezt is!Ha azt az ablakon kidobott pénzt, amit a bank lenyúlt a kártyára hivatkozva, félretettem volna, most kb 20 000Ft megspórolt pénzem lenne.Tudom, hogy aki sza rja a pénzt, annak ez semmiség, nekem viszont ez is pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!