Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mit szólnátok, ha...

Fideszesek! Mit szólnátok, ha a választásokra kapnátok egy metrót Orbántól?

Figyelt kérdés
És ő büszkén reklámozná, hogy bezzeg Ő megcsinálta? Egyébként arra az Orbánra gondolok, aki pár éve még annyira ellenezte a metróépítést, hogy bírósági ítéleteket is megsértett... [link]

2013. szept. 25. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
És utólag volt pénz a metróra, vagy már 12 éve építik?
2013. szept. 25. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Engem például tökre nem érint a metró. Se az hogy megvan, se az hogy nem. Mellesleg a metrót nem én kapom, hanem mindenki, akinek az életét megkönnyíti. De ha szerinted a te tökmindegymelyikötszázalékos pártod csinál valamit és azt úgy veszed, hogy az csak a tiéd, illetve szavazótársaidé, akkor csak annyit mondanék, hogy "boldogok a lelki szegények".
2013. szept. 25. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellene metró, mivel nem tudnék vele hova parkolni. Bőven elég lenne egy új kocsi.
2013. szept. 25. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kaphatnánk metrót Orbántól ugyanis ő élete során soha egyetlen szalmaszálat sem tett keresztbe és amije jelenleg van azt is tőlünk kapta és most is mi tartjuk el.
2013. szept. 26. 00:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez még bekövetkezhet. Szavakban. Tettekben csak olyasmi következett be, amit nem mondtak.
2013. szept. 26. 12:46
 6/8 rémuralom ***** válasza:
Nem vagyok fideszes, de a 4-es metró érinteni fog, ugyanis nap mint nap járok az egyetemistákkal (magam is közéjük tartozom) tömött 47-49-es villamoson, amelyet a metró részben tehermentesíthet. Tehát magának a metrónak, illetve annak, hogy végre elkészül, örülni fogok. Az viszont nevetséges állítás, hogy Orbántól kapjuk. Nem az ő pénzéből van, és jórészt még csak nem is a magyar államéból, hanem EU-s fejlesztési pénzből. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy az átadás jövő tavaszi időzítése nem véletlen, és valószínűleg durva kampányesemény lesz az átadás. De nem érdekel.
2013. szept. 26. 13:19
 7/8 lindmayer ***** válasza:
hát már annak is lehet örülni, hogy nem a 2018-as kampányra készül el
2013. szept. 26. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem a metró nem igazán hat meg mert vidéken élek, másrészt a metrót nem Orbán vagyonából építik, hanem az adókból meg uniós pályázati pénzekből.
2013. szept. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!