Kire szavaznátok, ha most vasárnap lennének a választások?
1.Fidesz
2.Jobbik
3.Mszp-Együtt-DK
4.LMP
Kérném hogy ha lehet pár mondatban indokoljátok is meg a döntéseteket.
Köszönöm.
Látom a lelkes 12-es fideszest lenulláztátok.
Azért az igazság az (bármennyire is fáj a kritikusoknak), a sok újfajta adó ellenére egy kis mértékben tényleg csökkent az állami újraelosztás a gazdaságban a korábbi GDP 51 százalékáról 49-50 körülire.
A magasabb bért kapók, nagycsaládosok pedig kifejezetten jól jártak a Fidesz adózási átalakításával. A hozzászóló gondolom közéjük tartozik, jól járt az egykulcsos adóval, de ne legyetek már ennyire irigy kommunisták, hogy abban látjátok a reményt és a szebb jövőt, hogy el kell venni mástól a munkával megkeresett jövedelmét.
"A magasabb bért kapók, nagycsaládosok pedig kifejezetten jól jártak a Fidesz adózási átalakításával."
Azért erre sem vennék mérget. Nagyon sok olyan adó került bevezetésre, amit mindenki egyformán fizet, így simán elképzelhető, hogy amit adtak a magas keresetűeknek, a családosoknak, azokat ezek az adók el is viszik, ha nem többet visznek el. És még a 27%-os áfát nem is említettem. Megy itt az agymosás 1000-rel...
"de ne legyetek már ennyire irigy kommunisták, hogy abban látjátok a reményt és a szebb jövőt, hogy el kell venni mástól a munkával megkeresett jövedelmét."
Hát dehogynem! Ne legyél már ennyire agymosott kapitalista!
3.
A következő szavazás nem arról fog szólni, hogy a legszimpatikusabb pártot juttatom be a parlamentbe. A következő választás arról fog szólni, hogy marad-e a fidesz hatalma, vagy változás. Jelenleg az egyetlen váltóerő az MSZP-EGYÜTT-PM (DK nincs benne, csak a korrektség miatt).
Aki nem szavaz az ellenzéki összefogásra, az a fideszt tartja hatalmon. Szomorú, de ilyen egyszerű.
A programjukkal is általában egyetértek, bár van náluk szimpatikusabb párt.
A kommentelőkből jól kilátszik, hogy mennyire szolgalelkű a magyar. Nálunk a szavazó képviseli a pártot, nem a párt a szavazót. Nekem mindegy, milyen színű az a párt, amire szavazok. Én a magam, a családom és a hazám érdekében szavazok, nem a pártok érdekében. Most az a kérdés, hogy menjen-e Orbán, és a válaszom, IGEN.
"Kire szavaznátok, ha most vasárnap lennének a választások?"
Hogy kire? Csakis kire?
miskolci haverom:
áléé álééé CSAK A DIÓSGYŐR, CSAK A DIÓSGYŐR, CSAK A DIÓSGYŐR, CSAK A DIÓSGYŐŐŐŐŐŐR!!!
:)
természetesen a Jobbikra.
Azért döntöttem a Jobbik mellett mert szerintem egyáltalán nem jó emberek irányítják az elmúlt időben az országot.
Arrogánsak, beképzeltek, zsidó csillaggal szaladgálnak az utcán, nem tesznek a közbiztonságért, lenyúlnak egy csomó pénzt, ebből egyszerűen elég.
Igaza van annak, aki azt írta, hogy ne pontozzátok le egymást!!! Én se pontozok le olyat, aki annyit ír, hogy LMP, DK, stb. Nem szeretem ezeket a pártokat, de nem pontozgatok senkit és nem kötök bele egyik ilyen válaszolóba se. Értelmes emberek így szokták....
Na mindegy! Én egyikre se. Nem érzem azt, hogy bármelyik is beváltaná a hozzáfűzött reményeimet. De, ha mindenképp választani kell, akkor Jobbik, mert még mindig az áll hozzám a legközelebb. Ha kormányra kerülnek és nem csak üres ígéreteik vannak, annak örülnék, de nem nagyon hiszek már bennük se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!