Kire szavaznátok, ha most vasárnap lennének a választások?
1.Fidesz
2.Jobbik
3.Mszp-Együtt-DK
4.LMP
Kérném hogy ha lehet pár mondatban indokoljátok is meg a döntéseteket.
Köszönöm.
Én is a 3-mat jelölöm. Hogy miért? Ezt az 5. válaszoló elmondta helyettem. (Remélem, nem törlik az előző válaszokat, és marad ez a szám.)
Amúgy a kérdezőtől kérdezném: Nem tudsz arról, hogy a DK-át nem vették be a balos szövetségbe?
"Egyértelmű, hogy csak az egyetlen ésszerű választás marad számomra, a Fidesz. Csak ők képesek garantálni az anyagi jólétet és biztonságot, és nem kell félnünk se attól, hogy szarrá adóztatják a népet, mint ahogy a jó öreg MSZP tette anno. Az én szavazatomra számíthat a Fidesz, történjék bármi!
"
Közgazdaságból elég gyenge lehetsz, hiszen az adó fogalmát se ismered:D
3 év alatt közel 40 új adó Fidesz alatt:D
"3 év alatt közel 40 új adó Fidesz alatt:D"
A megkérdőjelezhetetlenül hiteles ATV-s források szerint! Tényleg belerokkanunk az adókba, amiket a Fidesz bevezetett, mindenki az utcára jár tüntetni és skandálják, hogy "Orbán takarodj!".
" Amúgy a kérdezőtől kérdezném: Nem tudsz arról, hogy a DK-át nem vették be a balos szövetségbe? "
Idő kérdése és bármikor bevehetik. Az mszp-együtt szövetség is hasonlóan indult.
"Egyértelmű, hogy csak az egyetlen ésszerű választás marad számomra, a Fidesz. Csak ők képesek garantálni az anyagi jólétet és biztonságot, és nem kell félnünk se attól, hogy szarrá adóztatják a népet,"
Na ezen jó hangosan felnevettem. Nem tudom, hol éltél az elmúlt 3 évben, de nem Magyarországon, az tuti.
"Az én szavazatomra számíthat a Fidesz, történjék bármi!"
Tipikus agymosott szöveg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!