Mit szoltok ehhez az illegális ralli versenyhez amin egy miniszter szirénázó kormány autóval vett részt s ütközött?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 17:48
11/15 A kérdező kommentje:
Nem én tévedek, ez egy cikk idézete volt.
2013. szept. 20. 19:54
12/15 A kérdező kommentje:
Amugy a védettség nem (csak) attól függ hogy hova megy hanem attól is, hogy kidől van szó.
2013. szept. 20. 19:55
13/15 _Jessy_ válasza:
Így legalább jó eséllyel megy börtönbe a teljes rendőrpereputty, akik már jó ideje a bögyében volt a falu népének. Nyilván nem véletlenül. Az meg, hogy használhatta-e a megkülönböztető jelzést, mellékes, annak ellenére, hogy rühellem a politikusokat.
15/15 A kérdező kommentje:
Én ugy tudom hogy senki se megy börtönbe hanem elsimitották és most még bátrabban folytatják majd az ámokfutásaikat mindhárom oldalon. (rallyzó, rendőrfőnök, s miniszter)
2013. szept. 20. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!