Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem áll ki Tibet és...

Miért nem áll ki Tibet és Csecsenföld mellett a jobbik?

Figyelt kérdés

A palesztinok érdekeit nagyon védik, bezzeg az elnyomott Tibet és Csecsenföld hidegen hagyja őket. Sőt Tibetet abszolút Kína belügyének tekintik.

Íme Vona hazugsága:

"Bizonyára lehet pro és kontra számos érvet felhozni a különféle oldalak mellett, de egy dolog tény. És ezt nem azért írom, mert az én szívem magyarként a szabad Palesztináért is dobog, hanem azért mert ez tény. Van egy agresszor, és ez Izrael, és van egy elnyomott nép, amely szabad hazát szeretne, és ezek a palesztinok."

[link]

Van e a magyar parlamentben még egy ilyen aljas kétszínű párt?

2013. szept. 19. 19:30
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
De amíg tagok vagyunk be kellene tartani, amíg a nép meg nem szavazza hogy lépjünk ki.
2013. szept. 19. 20:37
 32/45 anonim ***** válasza:
92%

Az EU szabályait 100 százalékosan egy ország sem tartja be.

Nézd meg hány eljárás van folyamatban pár nyugati állam ellen.

A NATO pedig katonai szövetség.Egész más szabályai vannak , más területen érvényesek.

2013. szept. 19. 20:38
 33/45 anonim ***** válasza:
5%

"De amíg tagok vagyunk be kellene tartani"

Ezt mondanád Horvátországban hamar leütnék a fejed a helyéről..

Sajnos nálunk ilyen sincs..nincs nemzeti öntudat..a Jobbik erre is törekszik mellesleg, és meg fellelő iskolai és óvodai képzéssel el is érhető.

2013. szept. 19. 20:59
 34/45 A kérdező kommentje:
#33: A jobbik keresztülgázol bármin a nemzeti öntudata miatt. Ami nem magyar, azzal egy cseppet se törődik, csak ha valamilyen érdeke megköveteli. Tiszta fasiszta párt.
2013. szept. 19. 21:06
 35/45 anonim ***** válasza:
7%

Haver te teljesen kész vagy.

Eddig sem a tartalmas vitára rendeztettél be csak a gyűlőlködésre, de ez az utolsó válasz mindent vitt.

Ha elfogynak az amúgy is sekélyes érvek jön a natúr fasisztázás.

Szép

2013. szept. 19. 21:50
 36/45 anonim ***** válasza:
7%

Kérdező a mondataidban a jobbikot helyettesítsd be az baloldal/liberális szavakkal és azok ténylegesen igazak lesznek !

Persze régi jó balos szokás hogy a saját sarunkat köpködjük a másikra, ha fogást nem találunk rajta.

2013. szept. 19. 21:54
 37/45 anonim ***** válasza:
43%
Én eddig olyan videókat láttam, ahol csecsen katonák egyenként vagdossák el 18 éves kis orosz katonácskák torkát akik sírva könyörögnek az anyuk után. Érdekelnek ilyen filmek? Szereted a realityt? Linkeljem? Én a háborút ítélem el úgy ahogy van. Ott nincs jó vagy rossz halál.
2013. szept. 19. 23:30
 38/45 anonim ***** válasza:

" A jobbik keresztülgázol bármin a nemzeti

öntudata miatt. Ami nem magyar, azzal egy

cseppet se törődik, csak ha valamilyen érdeke

megköveteli. Tiszta fasiszta párt."

Nagyon gyenge indok.

És miért foglalkozzon azzal ami nem magyar?

A főnökeid meg az ellenkezőjét csinálják akkor gondolom tapsikolsz.

A pontozásokon kívül egyebet sem tudtok, szóval ez a "mié' van jobbikos többség az oldalon" című hisztinek sincs alapja, még mindig az antimagyarok mint te is vagytok többen ezen a viccoldalon.

Lehet ez is 0-zni hungarofóbok, annyit ér mint ti! :)

2013. szept. 20. 07:24
 39/45 anonim ***** válasza:
"Tiszta fasiszta párt." - Ez egy valóban erős érv/indok. Aki pedig nem ért vele egyet, az szintén tiszta fasiszta. Aki csak megkérdőjelezi, hogy miért is, az is irredenta, fasiszta, rasszista, antiszemita, igaz? :) Ügyesen működik ez a baloldali gépezet, de majdcsak elfogytok.
2013. szept. 20. 08:48
 40/45 A kérdező kommentje:

"Én eddig olyan videókat láttam, ahol csecsen katonák egyenként vagdossák el 18 éves kis orosz katonácskák torkát akik sírva könyörögnek az anyuk után. Érdekelnek ilyen filmek? Szereted a realityt? Linkeljem? Én a háborút ítélem el úgy ahogy van. Ott nincs jó vagy rossz halál."

Én is elítélem, de azt hiszed a palesztinok nem ezt csinálják?

2013. szept. 20. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!