Miért nem áll ki Tibet és Csecsenföld mellett a jobbik?
A palesztinok érdekeit nagyon védik, bezzeg az elnyomott Tibet és Csecsenföld hidegen hagyja őket. Sőt Tibetet abszolút Kína belügyének tekintik.
Íme Vona hazugsága:
"Bizonyára lehet pro és kontra számos érvet felhozni a különféle oldalak mellett, de egy dolog tény. És ezt nem azért írom, mert az én szívem magyarként a szabad Palesztináért is dobog, hanem azért mert ez tény. Van egy agresszor, és ez Izrael, és van egy elnyomott nép, amely szabad hazát szeretne, és ezek a palesztinok."
Van e a magyar parlamentben még egy ilyen aljas kétszínű párt?
Az EU szabályait 100 százalékosan egy ország sem tartja be.
Nézd meg hány eljárás van folyamatban pár nyugati állam ellen.
A NATO pedig katonai szövetség.Egész más szabályai vannak , más területen érvényesek.
"De amíg tagok vagyunk be kellene tartani"
Ezt mondanád Horvátországban hamar leütnék a fejed a helyéről..
Sajnos nálunk ilyen sincs..nincs nemzeti öntudat..a Jobbik erre is törekszik mellesleg, és meg fellelő iskolai és óvodai képzéssel el is érhető.
Haver te teljesen kész vagy.
Eddig sem a tartalmas vitára rendeztettél be csak a gyűlőlködésre, de ez az utolsó válasz mindent vitt.
Ha elfogynak az amúgy is sekélyes érvek jön a natúr fasisztázás.
Szép
Kérdező a mondataidban a jobbikot helyettesítsd be az baloldal/liberális szavakkal és azok ténylegesen igazak lesznek !
Persze régi jó balos szokás hogy a saját sarunkat köpködjük a másikra, ha fogást nem találunk rajta.
" A jobbik keresztülgázol bármin a nemzeti
öntudata miatt. Ami nem magyar, azzal egy
cseppet se törődik, csak ha valamilyen érdeke
megköveteli. Tiszta fasiszta párt."
Nagyon gyenge indok.
És miért foglalkozzon azzal ami nem magyar?
A főnökeid meg az ellenkezőjét csinálják akkor gondolom tapsikolsz.
A pontozásokon kívül egyebet sem tudtok, szóval ez a "mié' van jobbikos többség az oldalon" című hisztinek sincs alapja, még mindig az antimagyarok mint te is vagytok többen ezen a viccoldalon.
Lehet ez is 0-zni hungarofóbok, annyit ér mint ti! :)
"Én eddig olyan videókat láttam, ahol csecsen katonák egyenként vagdossák el 18 éves kis orosz katonácskák torkát akik sírva könyörögnek az anyuk után. Érdekelnek ilyen filmek? Szereted a realityt? Linkeljem? Én a háborút ítélem el úgy ahogy van. Ott nincs jó vagy rossz halál."
Én is elítélem, de azt hiszed a palesztinok nem ezt csinálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!