Ha kilépnénk az Eu-ból lenne lehetőség rá hogy a trianoni békeszerződés által elcsatolt területeket visszaszerezzük? Vagy esetleg kapjunk vissza belőle? Értelmes válaszokat várok
" #19: te hogy gondolod a területek
visszacsatolását?"
Ki mondta, hogy vissza akarom?
Persze a hozzád hasonló hungarofób rasszisták csak mások szavait tudják kiforgatni, tegnap csak úgy hemzsegtetek itt mint a legyek, bohócok!
De ha már arról van szó max. a még mostani magyar területeket lehetne esetleg. A trianon előttit nem.
De inkább autonómiában kellene gondolkodni, az jobb lenne szerintem mindenkinek, csak a románoknak nem pl.! :D Azért nem ismerik el koszovót sem többek között.
Annak a válaszolónak üzenem hogy aki azt kérdezte hogy töriből van e érettségim a válaszom igen, és 3-asra érettségiztem.
Am meg úgy értettem a kérdést, hogy először a békét felülvizsgáltatni, és valamiképpen mindenhogyan visszaszerezni, csak akarat kellene hozzá, nem pedig ellentmondás.
itt van rá a bizonyíték hogy tudunk visszaszerezni területet.
Te meg milyen hülyeségről beszélsz kérdező?
A Trianoni szeződést felülírták a Párizsi békeszerződéssel.
A logikai bukfenc ott van, hogy valószínűleg EU már nem létezne addigra mire a trianoni területeket visszakapnánk, mert Szerbia és Ukrajna kivételével már minden ország EU tagállam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!