Mi értelme lehetett Tolmácson az utcákat, tereket átnevezni?
A lakosok nagytöbbsége tiltakozott, de a helyi fideszes vezetés (4 fő) megszavazta. AZ érdekesség, hogy a szavazás másnapján már kikerültek a táblák, annak ellenére, hogy 5-7 nap átfutás még új táblákat gyártanak. Ezek szerint már a szavazás előtt jóval le voltak gyártva az új táblák.
És érdemes a videót is megnézni. Van aki támogatja, de úgy, hogy fogalma sincs az egészről. Mondta, hogy alig változtattak meg táblákat, erre mond 3-4 utcát/teret, hogy azt meg se változtatták, miközben de. Inkább az a kevés ember akinek semmi baja nem volt vele, azt látta jónak, hogy hát fideszes a vezetés így biztos jobb.
De a legjobb érv egy nőtől: A Tolmács utca nem jó, mert nem olyan jó a hangzása. A Szent Lőrinc már igen.
Itt, Budapesten is rengeteget átneveztek. Szerintem az ég világon semmi, de semmi értelme nincs!!! A kerületbe, ahol lakok, most indult be a gépezet. Már vagy 10-et átneveztek olyan nevű emberkékre, akiket nem ismerek, csak a neten néztem utána, de nem volt valami nagy hős, vagy ilyesmi.
Szerintem legyen minden fideszes politikusról egy utca, úgy is azt akarják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!