Honnan jön ez a rengeteg DK-s a Klubrádióban?
Hetek óta többször belehallgattam a délutáni betelefonálós műsorba (ma is), és állandóan csak a DK-t és Gyurcsányt védő, őt követelő beletelefonálók jöttek sorban. Vehemens bácsik és nénik róják fel, hogy milyen méltatlanul bántak Gyurcsánnyal a baloldalon, de ők majd most megmutatják, csakazértis Gyurcsányra szavaznak, vagy senkire.
Miközben a közvélemény-kutatások 1-2 %-ra mérik a DK-át, a Klubrádió betelefonálóinak szinte 100 %-a gyurcsányista. Hogy van ez? Rosszak a kutatások, vagy ennyire jó a DK szervezettsége?
Úgy hogy az öregecske Bp-i embereket leveszi a lábáról a rángatózásával. A 70-80as években pontosan ilyenek voltak az MSZMP s közép káderek, az az maguk az öregek és akik lenni szerettek volna. Tipikus nagy szájú majd űűű megmondja típus aki aki az akkori prolik szófordulatait is alkalmazza. Illetve a sok idős nem képes józanul gondolkodni arról hogy mennyi az a 12e milliárd, a múltrendszer átka hogy a gazdasági mechanizmusokról lila gőze nincs. Őket képes szédíteni a "lári-fári meg a túrókat mama, és a teljes hasonulás imitáló 56 os képzavr a hazudtunk reggel ......!
Kb ennyi.
" de ne higgyétek,
hogy csak azok szeretik a Gyurcsányt, akik
buták. Nem kell csodálkozni, hogy nem
mindenki veszi be azt a sok sületlen poulista
dumát, amit a fidesz már vagy 7 -8 éve tol.
Vannak olyanok, akik értelemmel közelítik
meg a világot, nem pedig ostoba
demagógiákban hisznek. Persze aki még fiatal,
az ebben a légkörben szocializálódott, és
amióta az eszét tudja, azt hallja a médiában,
hogy "gyurcsánybajnai = gonosz, hazaáruló,
népnyúzó, stb." Nem tudja elképzelni, hogy a
valóság kicsit más."
Akármilyen demagóg szöveget nyomat a fidex is, az még nem mentesíti a gyurcsi hibáit.
Nem sok "kedvelnivaló" van már rajta!
Oké, akkor én kifejtem, mit kedvelek rajta.
Van olyan felfogás, mely szerint minden poitikus hazudik, mert a politika a hazugságok művészete, hiszen az emberek ostobák, és hogy egy szerintem Nobel-díjra érdemes magyar etológust idézzek: "...egyszerű eszközökkel indoktrinálhatók.", ezért ahhoz, hogy megválasszanak, félre kell vezetni őket, mert a valódi megoldások nem kellemesek. Ezeket majd akkor vezetjük be, ha már hatalomra kerültünk.
Ha ebből a felfogásból indulunk ki, akkor a Gyurcsány azért jobb, mert racionális érveket használ átverésünkhöz, nem pedig ócska populizmust, mint az oly sok hülye által kedvelt Orbán Viktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!