Minek járnak Politika rovatba bérkommentelők, amikor semmit nem tudnak megváltoztatni?
Haggard és mások!
Elvárható lenne, hogy aki egy fogalmat használ, legalább értse a jelentését. De nem várom el. Akik a mostanra egyes körökben általánossá váló "bármire bármilyen szót használhatok, ha én úgy akarom" orbáni stílust követik, azoktól nem. Csatlakozva #9-hez, picikét világosabban indokolnám a nemleges választ. Az emberi élet rövid, és oly sok szép és megismerésre érdemes dolog van a világban. Az ember - többnyire - olyan, hogy szívesen segít másoknak a megismerésben. De sajnálja (én is) az idejét fölösleges és elérhetetlen dolgokra. Ezt sem nektek írom, hanem azoknak a kedves olvasóknak, akik még bizonytalanok, de égnek a megismerés vágyától.
" #17-nek. Miért? Elmondom neked. Mert olyan
sok az ostoba rövidlátó a saját
fantazmagóriáján mást nem érzékelő ember."
Ez nem válasz a kérdésemre!
Ha már amúgy kis piszlicsáré ország, nép vagyunk.
#22! De bizony válasz, csak tömör. Gondoltam, majd kifejted magadnak. Te azt kérdezted, miért foglalkoznak mégis olyan sokan vele. Mennyi az a sok? Mondjuk itt Európában van nagyjából 700 millió ember, plusz a média, ahonnan értesülhetsz ezek vélekedéséről. A média részben valós tájékoztatást ad, részben nem. A médiában és másutt is érvényes, hogy arról szereznek tudomást inkább az emberek, ami a média számára "különleges", amit nagy hanggal hirdetnek. Akinek nincsenek érvei, megfigyelheted, vagy verekedni akar, vagy hangoskodni. Nem véletlen, sikerélményre mindenkinek szüksége van.
Amit te "sokat foglalkozásnak" vélsz, azt - csekély kivételtől eltekintve - nem fontos emberek lényegtelen, de annál hangosabb szavából érzékelheted. Az a csekély kivétel nem így fogalmazza meg véleményét, ha egyáltalán engedi megismerni.
Tudod te miért lehetett 1989 olyan, amilyen? Ha a médiából tájékozódtál, ráadásul felületesen, a döbbenet erejével hathatott rád, ami történt. Pedig előtte már hosszú ideje sok sok lakásban, kisebb csoportokban értő emberek vitatták, meditáltak a lehetséges változatokon. És e hosszú érlelés eredménye lett, ami lett. A folyamat mindig ilyen, most is. Ezért lehet, hogy te "soknak" érzékeled, ami lényegtelen, bár nem elhanyagolható.
Nem csak háttérhatalom témában vannak "furcsa" emberek, hanem más, egyszerűbb témákban is, pl. cigánybűnözésben.
A tetro-félék miért védik hevesen a cigányokat ?
Én egyről tudtam biztosra, hogy bérkommentelő, facebookon, osztotta folyamatosan a jobboldalt, de azt mondta független, nem pártol senkit. Ahhoz képest, máskor láttam az Együtt oldalán biztatni őket, hogy hajrá, stb.
Furcsa név, középkorú nő fotója, persze csak egy képet lehetett látni. Miután ezt szóvá tettem neki üzenetben, letiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!