Minek járnak Politika rovatba bérkommentelők, amikor semmit nem tudnak megváltoztatni?
ezek biza bérkommentelők, nagyrésze az mszp-szdsz (együtt 2014) bérkomemntelője!
de manapság sok a jobbik bérkommentelő is!
senki nem lehet olyan hülye, hogy ezekre a pártokra szavazzon és még hangoztassa is itt, csak a bérkomemntelők!
a komcsik nagyrésze eltitkolja komcsiságát, mert szégyellik magukat valamennyire gyurcsótány és libajnai ámokfutása után!
Ejha, egy kérdés alatt bérkommentelő és hülye is lettem :D
Köszönöm szépen!
Nem akarok szélsőjobbos agymenésekről "vitázni" (Bilderberg csoport, zsidók összeesküvése Magyarország ellen, és hasonló okosságok).
Meghagyom neked azt a hitet, hogy az egész világ összeesküdött egy 10 milliós kis piszlicsáré ország ellen, valamint minden bajunk oka az éppen általad aktuálisan gyűlölt csoport.
De amúgy Haggard, csak hogy én is unalmamban leálljak veled vitatkozni, te miről beszélsz akkor, amikor azt mondod, hogy senki se hajlandó veled vitába bocsájtkozni? 3-4 naponta kiírsz egy provokátor kérdést a Pol-ban és ennyi az oldalhoz a hozzájárulásod. Egész pontosan 0 kérdésnél látom a nevedet válaszolóként, így nem tudom mit vársz.
Meg amiket kiírsz azok is konteós elborult marhaságok, épphogy a szívcsakra-színvonal felett egy centivel.
"szélsőjobbos agymenések"
Még mi tartozik a szélsőjobbos agymenések közé ? A Bilderberg-csoporttal kapcsolatos dolgokhoz miért állsz ilyen ellenségesen ? Már a fősodorban is elismerik, hogy politizálnak a gyűléseiken.
"amiket kiírsz azok is konteós elborult marhaságok"
Általában a háttérhatalommal foglalkoztak a kérdéseim, a háttérhatalom meg k.urvára nem összeesküvés-elméletes dolog.
Aki párhuzamot von az Op. Northwoods és szept. 11-ei támadások között, az összeesküvés-elmélet gyártó barom ?
" Meghagyom neked azt a hitet, hogy az egész
világ összeesküdött egy 10 milliós kis
piszlicsáré ország ellen, valamint minden
bajunk oka az éppen általad aktuálisan gyűlölt
csoport."
Ahhoz képest k.rv. sokat foglalkoznak vele!
Vajon miért?
Szerintetek komolyan valaki pénzt kap azért, hogy ide kommentelgessen?
Ha ez így van, akkor Tisztelt Háttérhatalom, ezúton szeretnék én is jó pénzért állatságokat írogatni a gyakori kérdésekre... :D
a bérkomemntelők, nemcsak a gyakorikerdeseken osztják az észt (pártutasítások alapján!) hanme minden egysze más fórumon, cikkek alatt!
ezeknak a bérkommentelőknek az a dolga egész nap írjanak, különböző nikkekkel és különböző oldalra!
szerintem egy ilyen mszp-s vagy együtt2014-es komemntelő naponta vagy 50 oldalra is ír! keményen megdolgoztathatják őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!