Mire elég a minimálbér?
hát nem túl sokra!(anyukám szerint)Mi panellakásban élünk, és a rezsi kb.20000-25000ft havonta, tehát durván a minimálbér 1 harmadát elviszi. Marad élni kb.40000. De ebből még meg kell tankolni a kocsit, és minden napra valami kaját tenni az asztalra. (ha csak minden nap 2000ft-t költesz, akkor ez a 40000ft 20 napra elég! és a többi napon? 10-11 napig mit csinál az aki ebből él?)
(még szerencse, hogy a faterom azért jobban keres! ;))
ez a minimàlbér elég kevés.
sajnos én egyedül nem jöttem ki ennyiböl(albérlet,kaja,csekkek,Iskola,)de ezek csak alapok,nem értem hogy tud valaki ennyi pénzböl élni.nem vagyok pénzéhes,de ez az összeg röhejes.
mostmàr svàjcban élek,igez itt dràgàbb is minden,de ha belegondolunk,hogy egy takaritonö se keres 150 ooo alatt,egy àtlag fizetés meg 520 000 körül van,akkor a magyarorszàgi fizetés röhejes.hàt ez a politikàn mulik sajnos
Nekem van egy pár ismerősöm, akik minimálbért keresnek és van nyaralójuk, két kocsi, évente kétszer járnak síelni, meg minden évben elmennek 1-2 hétre külföldre.
Szóval szerintem jól meg lehet élni belőle.
:(
ez az uccsó hozzá szólás nagyon jó, sajnos ez így van, és mivel a bejelentett kevés még a segélyeket is felveszi.
elvileg ha minimál bért keresel akkor minimálisan kell élned, amibe egy autó nem fér bele vagy nyaralás, ez tényleg csak a lakásra és evésre elég.
a minimál bér tényleg kevés de Németországban is nekünk el megy egy fioezetés negyede a lakásra. és minden sokkal drágább.
Mire elég a minimálbér?
Jóllakni kevés, éhenhalni sok!
:(
Tényleg, én is minimálbérből megyek nyaralni :-)
Mire elég?
Sörre talán elég lesz, ha mégsem, majd kipótoljuk :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!