Gyurcsany mibol gondolja, hogy van meg barmi keresnivaloja a parlamentben?
Bizakodik, hátha mégegyszer a húsosfazék közelébe kerülhet.
És az ilyenekre alapoz mint az elõttem levõ 2 válaszoló.
"Bizakodik, hátha mégegyszer a húsosfazék közelébe kerülhet.
És az ilyenekre alapoz mint az elõttem levõ 2 válaszoló."
Rám miért alapozna, te elmebeteg? Én csak annyit írtam, hogy ha az ő fejével gondolkodunk, akkor van keresnivalója, mert Gyurcsány egyáltalán nem látja önmagát olyan gonosz embernek, mint ahogy mások látják őt. Mivel semmi önkritika nincs benne, ezért magát faszagyereknek gondolja, akit nem értenek meg a csúnya emberek.
Attól még, hogy tudok más fejével gondolkodni, még nem fogok egyetérteni vele. De ha csökkentek a szellemi képességeid, akkor te ezt úgy sem bírod felfogni.
"Nagyon hihető lett a mocskolódásaiddal vegyítve, csak én nem akarok a "fejével gondolkodni", és gondolom azok sem akik nem csípik! :)"
Nahát, milyen érdekes, hogy normális emberekkel, akik nem néznek le és nem titulálnak ismeretlenül is gyurcsányfannak, azokkal nem szoktam mocskolódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!