Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet az, hogy jön egy...

Hogy lehet az, hogy jön egy Jóska-Pista, ráígér a Danubius Rádió ajánlatára, és akkor az övé?

Figyelt kérdés
Jött egy cég aki többet ígért, mint a Danubius Rádió, mindezt 5 millió forint alaptőkével. Lám övék a frekvencia. Ennyi az egész.
2009. nov. 3. 19:27
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
54%

Azért mert piacgazdaság van.

No engem is itt okosítottak ki erről,úgyhogy most ne szidj.

Különben meg van még jópár csatorna.

Azt nem értem,amikor cirka 20 évvel ezelött elkezdték bezárni a munkahelyeket,akkor miért nem kiabált senki.

Ez van.

Ha a mocsárba elkezdünk süllyedni,akkor a fej is belekerül,mégha később is.Szóval kezdik észrevenni a "kiváltságosok",hogy baj van.Lesz ez még ígyse.

2009. nov. 3. 19:37
 2/31 anonim ***** válasza:
83%
Ha jön egy vevő a házadra és azt mondja ad érte 15 millió Ft meg jön egy másik aki azt mondja ad érte 30at akkor kinek fogod eladni a házat?
2009. nov. 3. 19:59
 3/31 anonim ***** válasza:
20%
A Danubius miért nem lesz másik frekvencián, nem lehet neki?
2009. nov. 3. 20:00
 4/31 A kérdező kommentje:
Ez az új Adofiasko zrt. tudja majd produkálni azt a bevételt, amit a Danubius tudott?
2009. nov. 3. 20:06
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:00

Két országos kereskedelmi frekvencia használható M.o-n!

2009. nov. 3. 20:07
 6/31 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a húzó embereket simán át fogják venni, és ott folytatja a pirítós, meg a bumeráng, ahol abbahagyta...
2009. nov. 3. 20:08
 7/31 anonim ***** válasza:
0%

Én azt olvastam nem tudják majd.. [link]

[link]

[link]

Én szavaztam a sláger rádiónak 4 email címemmel.

2009. nov. 3. 20:09
 8/31 anonim ***** válasza:
23%
Én azt se hiszem el hogy valaki még hallgat rádiót. Minek? Kétpercenként bemondják a pontos időt meg húszpercenként ldarálnak valami híreknek mondott valamit. Nem szól az egész semmiről. Másrészt meg diktatúrákba nem volt így megszabva semmi mint most.
2009. nov. 3. 20:16
 9/31 Gyakor válasza:
42%

Szerintem te nagyon rosszul tudod. Munkahelyeken, kocsiban, otthon a konyhában, a kádban, interneten... akárhol lehet, és szoktak is sokan, hidd el. Aki tenni akar valamit a rádiókért az nézze meg ezt a linket, bár nemtudom hogy lesz-e valami haszna ennek az egésznek.

[link]

És hogy miért történhet ez meg? Jó kérdés, talán az egy jó válasz rá, hogy ez itt Magyarország, itt bármit megtehetnek az emberekkel...

2009. nov. 3. 20:29
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
2 frekvencia használható, a többi rádió meg csak várhat a sorára, mert az említett Danubius már vagy 20 éve foglalja az étert, megjegyzem elég hulladék műsorral. Ez olyan, mint anno a Matáv monopólium volt. Nyeregben voltak, és ezt ki is használták. Ám amint elkezdődött a komoly verseny, rögtön megdőlt az egyeduralmuk. Kell az új hang.
2009. nov. 3. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!