Kedves Sláger és Danubius rádió védők! Túl sikerült élni a két csatorna elvesztését? Vagy esetleg tudtok valakit, hogy felvásta emiatt az ereit?
1:tanulj meg írni.
2: nekem csak az b*szta a csőröm, hogy annyira nyíltan sértettek törvényt, hogy az már nekem is fájt..
3: azóta kevesebb rádiót halgatok
"1:tanulj meg írni.
2: nekem csak az b*szta a csőröm, hogy annyira nyíltan sértettek törvényt, hogy az már nekem is fájt..
3: azóta kevesebb rádiót halgatok"
1. Tanulj meg írni!
2. A Sláger rádió csalással szerezte meg anno a frekvenciát.
3. A rádiók igénytelensége (Boros-Bocskor a két aluliskolázott műsora miatt főleg) nem hallgatok rádiót.
4. Azért csalás, mert nem ti nyertétek?
jogos, épp írni tanulok :P
a danubiust halgattam szivesen
ha olvasol híreket... már mind2 rádió esetében kijeletette a BÍRÓSÁG hogy nem volt jogszerű, de a bíróságnak nem áll módjában változtatni..
Szellemi fogyatékos vagy Te!
Nem kéne átvenni ezt a kuruc.infos stílust, hogy aki kereskedelmi rádiót és tévét néz, az mind hülye, primitív proli. Hallgassanak akkor ők Fanka Delit és nézzék a Jobbik TV-t!
De azért visszavehetnének az arcukból, nem tudom mire van ekkora nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!