Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves jobbikosok! Ti hogyan...

Kedves jobbikosok! Ti hogyan győznétek meg egy baloldalit, hogy a jobbikra szavazzon?

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 11:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

Csak hogy igazoljam az állításom, ránéztem az együtt2014 facebook oldalára, első bejegyzés ami szembejött:

Zoltán Jenei

én 94-ota rokkant nyugdilyas vagyok de felülvizsgálaton nem voltam mikor megprobálták elrabolni a nyugdilyam én bizony nem ilyedtem meg felebezést irtam és a levéglegesitö határozattal egészitetem ki és perrel fenyegetem vissza kaptam a nyugdilyam ma is kapom 57 évesen

Ja, és 20ember kedveli. A sok bunkó. Most akkor én is azonosítsam az ilyen "hülyékkel" a baloldalt? :)

2013. szept. 8. 19:09
 12/19 anonim ***** válasza:
27%
A feljebb hozzászóló "kacx" nevű emberke előbb egy rendkívül buta, trágár, személyeskedő üzenetet írt nekem, ezért letiltottam. Csupán azért írom ide, mert ez is tükrözi a jobbikosok nagy részének szellemi színvonalát. Aki nem ért velük egyet, azzal máris elkezdenek alpári módon fröcsögni. Engem az ilyenek (is) meggyőztek arról, hogy még véletlenül se szavazzak a pártjukra.
2013. szept. 8. 19:14
 13/19 anonim ***** válasza:
11%
Tehát megint 1 ember alkotja a szavazótábor viselkedését. Értem, érdekes. :) Kezdjek el én is leveleket másolgatni, amiben mutatom, hogy hogy támadtak le balosok, amiért egyébként (akkor is) normális hangvételű válaszokat írtam? :)
2013. szept. 8. 19:36
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

"Tehát megint 1 ember alkotja a szavazótábor viselkedését. Értem, érdekes"

Egy a sok közül, ez a "stílus" ugyanis jellemzően visszaköszön, pont e táborhoz tartozóknál.

Te magad hivatkozol feljebb az E2014 szimpatizánsok egyikének fb kommentjére. Akkor most mire is méltatlankodsz?

2013. szept. 8. 19:41
 15/19 anonim ***** válasza:
6%

" Aki nem ért velük egyet, azzal

máris elkezdenek alpári módon fröcsögni.

Engem az ilyenek (is) meggyőztek arról, hogy

még véletlenül se szavazzak a pártjukra."

Ezzel én is így vagyok a liberósoknál. :)

Meg hát dettó ugyanez a fröcsögõs téma.

2013. szept. 8. 20:20
 16/19 anonim ***** válasza:
8%

" Egy a sok közül, ez a "stílus" ugyanis

jellemzően visszaköszön, pont e táborhoz

tartozóknál.

Te magad hivatkozol feljebb az E2014

szimpatizánsok egyikének fb kommentjére.

Akkor most mire is méltatlankodsz?"

Te nagyon úgy akarod beállítani, hogy ilyen csak a széljobberek, jobbikosok között van!

Pedig a "mûvelt" balos szavazók közt is vannak szép számmal ilyenek.

2013. szept. 8. 20:27
 17/19 A kérdező kommentje:
szégyeljék magukat a kommentelők, csak fröcsögni tudnak, és sarazni a másikat, így mindent megtesznek, hogy a fidesz hatalmon maradjon
2013. szept. 9. 08:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én beszélgettem pár baloldalival, elmondtam értelmesen, hogy a Jobbik ezt-és ezt csinálja, stb. Meggyőzni sose próbáltam őket, mivel teljesen más az értékrendjük, de azért van, amiben egyetértettek ők is. Aztán ott vannak a nagyon elvakultak, őket úgyse lehet meggyőzni, akkor minek próbálkozzak. Nem érdemes és nem is akarom. Ha neki a baloldal szimpatikus, akkor az. Ennyi. Én jobbikos vagyok, engem se tudna meggyőzni senki, hogy az MSZP-re, E2014-re vagy a DK-ra szavazzak.
2013. szept. 9. 16:00
 19/19 anonim ***** válasza:
88%

"A feljebb hozzászóló "kacx" nevű emberke előbb egy rendkívül buta, trágár, személyeskedő üzenetet írt nekem, ezért letiltottam. Csupán azért írom ide, mert ez is tükrözi a jobbikosok nagy részének szellemi színvonalát. Aki nem ért velük egyet, azzal máris elkezdenek alpári módon fröcsögni. Engem az ilyenek (is) meggyőztek arról, hogy még véletlenül se szavazzak a pártjukra.

"

NEKEM IS KÜLDÖTT EGY HATALMAS ÉRTELMI KÉPESSÉGRE UTALÓ ÜZENETET :-)

1 sor volt helyesírási hibával. Igazából az ilyen emberek ellen nem is kell érvelni magukat húzzák le.

2013. szept. 9. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!