Kedves jobbikosok! Ti hogyan győznétek meg egy baloldalit, hogy a jobbikra szavazzon?
Csak hogy igazoljam az állításom, ránéztem az együtt2014 facebook oldalára, első bejegyzés ami szembejött:
Zoltán Jenei
én 94-ota rokkant nyugdilyas vagyok de felülvizsgálaton nem voltam mikor megprobálták elrabolni a nyugdilyam én bizony nem ilyedtem meg felebezést irtam és a levéglegesitö határozattal egészitetem ki és perrel fenyegetem vissza kaptam a nyugdilyam ma is kapom 57 évesen
Ja, és 20ember kedveli. A sok bunkó. Most akkor én is azonosítsam az ilyen "hülyékkel" a baloldalt? :)
"Tehát megint 1 ember alkotja a szavazótábor viselkedését. Értem, érdekes"
Egy a sok közül, ez a "stílus" ugyanis jellemzően visszaköszön, pont e táborhoz tartozóknál.
Te magad hivatkozol feljebb az E2014 szimpatizánsok egyikének fb kommentjére. Akkor most mire is méltatlankodsz?
" Aki nem ért velük egyet, azzal
máris elkezdenek alpári módon fröcsögni.
Engem az ilyenek (is) meggyőztek arról, hogy
még véletlenül se szavazzak a pártjukra."
Ezzel én is így vagyok a liberósoknál. :)
Meg hát dettó ugyanez a fröcsögõs téma.
" Egy a sok közül, ez a "stílus" ugyanis
jellemzően visszaköszön, pont e táborhoz
tartozóknál.
Te magad hivatkozol feljebb az E2014
szimpatizánsok egyikének fb kommentjére.
Akkor most mire is méltatlankodsz?"
Te nagyon úgy akarod beállítani, hogy ilyen csak a széljobberek, jobbikosok között van!
Pedig a "mûvelt" balos szavazók közt is vannak szép számmal ilyenek.
"A feljebb hozzászóló "kacx" nevű emberke előbb egy rendkívül buta, trágár, személyeskedő üzenetet írt nekem, ezért letiltottam. Csupán azért írom ide, mert ez is tükrözi a jobbikosok nagy részének szellemi színvonalát. Aki nem ért velük egyet, azzal máris elkezdenek alpári módon fröcsögni. Engem az ilyenek (is) meggyőztek arról, hogy még véletlenül se szavazzak a pártjukra.
"
NEKEM IS KÜLDÖTT EGY HATALMAS ÉRTELMI KÉPESSÉGRE UTALÓ ÜZENETET :-)
1 sor volt helyesírási hibával. Igazából az ilyen emberek ellen nem is kell érvelni magukat húzzák le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!