Mi a véleményed erről?
Bagoly mondja a verébről, hogy nagy szeme van.
Egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.
Esküszöm, ennek a faszinak olyan a beállása, meg úgy beszél, mintha kajak b..uzi lenne :D
Az a véleményem erről, hogy ha én látnám meg a lakhelyem közelében ezt a szemetet, akkor rohannék haza tojásért, aztán tesztelném a célba dobó képességemet, remélem használt valamit az a sok darts.
tipikus, hogy mindenki az előadó személyével foglalkozik, és hidegen hagyja a tartalom
én egyetértek, hogy hazánk ma egy maffia kezébe került
"A videóban nem mondott hülyeséget de azért egy picit nézzen már magába, ő jobb volt? A fészkes fenét..."
szerintem nem összehasonlítható a két politikus, teljesen más hibái/bűnei voltak a Gyurcsány
érának, és teljesen mások a mostaninak
Gyurcsánynak nem voltak személyes korrupciós ügyei, nem betonozta be az mszp hatalmát, sőt, saját maga mondott le
nem jó gyerek a fletó, főleg a mostani viselkedése miatt, de azért az Orbánnal összehasonlítani, kb. mint az almát a körtével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!