Enyhítették P. László büntetését, mi a véleményed erről?
Még egy idevágó kérdés:
Honnan volt ennek pénze "sztárügyvédre"? Ki fizeti ezt ki?
"Ilyenkor kár, h nincs halálbüntetés. Az ilyen undorító férgek nem érdemlik meg, h éljenek.
"
Ezt mondták a móri bankrablás esetében is az okosok, hány olyan embert is végeztek volna akkor ki, akiknek semmi közük nem volt az esethez?
Én azt tartom undorítónak, ahogy védte az ügyvéd. Tehát, hogy nem a halála után egyszerre rabolta ki, hanem egy kis idő elteltével és így nem rablás csak lopás és ez enyhébb. Azt nem értem, hogy miért érdeke az ügyvédnek, hogy minél előbb kint legyen egy ilyen ember.
Én úgy gondolom, hogy az lenne a jó, hogy az ügyvéd addig védje a védencét tűzön-vízen át, míg ki nem derül kétséget kizárólag az bűnössége, onnantól nem kéne azért kuncsorogni, hogy minél előbb kijöhessen és folytathassa.
Most lehet mondani, hogy nincs olyan eset, hogy minden kétséget kizáróan lehet bizonyítani a bűnösséget, de például ebben az esetben is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!