A magyarországi baloldaliak, liberálisok és zsidók miért nem tartják fontosnak a határon túli magyarságot és a magyarságot?
Szerintem ha elfogadóbbak lennének a határon túli magyarsággal és értük is olyan harcot vívnának mint a zsidókért és romákért teszik azt, akkor a jobboldaliak is kevésbé gyűlölködnének feléjük.
Tehát a zsidókkal is az a baj,hogy ők csak magukért vannak, azt mondják,hogy ők ide születtek, ezért nem mennek el innét, de ugyanakkor nem különösebben szeretik a magyarokat.
Nekem például semmi bajom nem lenne a zsidókkal, akikkel találkoztam azokkal az volt a bajom,hogy túl liberálisok voltak, és ezzel együtt magyarellenesek is.(azaz az a szélsőséges aki kiáll a magyarokért és ők ezeket utálják)
Pedig ez a magyarok országa és nem értem,hogy ők miért nem képesek átérezni azt amit egy magyar érez Trianonnal kapcsolatosan és a magyarokat ért sérelmekkel kapcsolatban, ők csak azt várják, el,hogy mi értsük meg őket, de ők nem akarnak minket megérteni.Szerintem ez a legnagyobb baj, és mint mondtam ez a magyarok országa, így előbb nekik kell elfogadniuk minket és aztán nekünk őket.
Mi lenne ha egyszer valamelyik zsidó-liberális (ezek gyakran ugyan azok) azt mondná,hogy kiállunk a magyarokért, és addig visszük az ügyet, akár az EU elé is amíg nem történik változás, és nem pedig köpködnénk azt a magyart aki megpróbál a saját népe mellett kiállni?
"azért ebből történetből egy elég fontos részlet kimaradt..."
Taníts mester! :D
Fontos számomra a magyarság, de ezt nem melldöngetve teszem, obégatva, meg székely himnuszt énekelve.
plusz ami miatt ellenérzésem van az erdélyi magyarokkal szemben, az a 90-es évek pozitív diszkriminációja, illetve sok erdélyi törtető magatartása, ez nekem jár. elfogadom hogy mindenért meg kellett harcolniuk, de ha ide jöttek, a környezet már nem ellenséges, ők még sem tudtak váltani. szal sokuk agressziv és erőszakos, könyökölnek, lefelé taposnak, sokszor leri róluk, hogy erdélyiek. én ezért nem szeretem őket, a saját negatív tapasztalataim miatt.
erről eszembe jut egy vicc.
Egy ember találkozik orbánaal és mondja neki
-Ember te hazudsz !
orbán-Honnan tudod??
-Mozog a szád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!