Mi ez a chip dolog? Emberekbe chip?
Még nem hallottam róla, de jó ötletnek tartom. Aki a törvényeket betartva, tisztességesen él, annak nincs miért tartania a chiptől. Ellenben a bűnesetek nagy részét nagyságrendekkel könnyebben lehetne bizonyítani, ha pontos adatok állnának rendelkezésre arról, hogy adott személy adott időpontban hol tartózkodott. Még jobb lenne, ha a chip kép- és hangrögzítésre is alkalmas lenne.
Emellett a chip helyettesíthetné az összes személyes okmányt is, így sokkal pontosabbá, egyszerűbbé válna a személyek azonosítása, valamint kevesebb lehetőség lenne hamisítani.
Szóval én támogatnám a bevezetését!
Ma még nem merik egyenesen az emberbe beültetni a chipet, mert az több törvényt is megsértene.
De telefonod, számitógéped,bankkártyád révén figyelik az életed minden pillanatát
@13:23: Igen ezzel én is így vagyok, ellenben fogalmad sem lehet, hogy ezeket az adatokat ki és hogyan használhatja fel vagy élhet vissza vele...
Nem a rendszer lenne a rossz, hanem (megint csak) az emberek.
Kérdező ezzel csak az az egyetlen gond, hogy egyik ilyen eszköz sem képes hasonlókra, amiket te fantáziáltál.
A kutyákba épített kis kütyük is teljesen passzívok, nincs bennük semmilyen energiaforrás, a működéshez szükséges áramot is a leolvasóból veszik fel, szóval képtelenség ezzel bárkinek is akárcsak minimális elektromos ütést okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!