Orbán családi magánesküvőjét miért közpénzből finanszírozza?
Álljunk már le az agytalankodással haver!
A lakodalom költségeit az állam fizeti?
Ugye hogy nem!
Akkor mi ez a csúsztatás?
Ennyi telik csak?
Ember, Orbán egy közszereplő sőt a miniszterelnök.
Ha az egész családjára napi 24 órban vigyázna a Tek akkor sem lehetne egy szavunk sem.
Ugyanis egy közszereplőnek és a családjának igaz hogy el kell viselni a gyalázkodást stb stb ,mert ez benne van a pakliba, de meg is kell védeni mert ez is benne van!
"Ülj már le kacx!
Kinek képzeled magad hogy beszólj?
Nem bírod az igazságot a kritikus józanságot?
Haver, nem vagyok Fideszes, de idióta sem.
Mi nem politikusok vagyunk hogy hazudozzunk meg csúsztassunk!
" A kérdező kommentje:
orbán építtet stadiont magának Felcsúton.
Magának?
Annyira unalmas már ez a stadionozás.
Aki nem képes megérteni hogy annyira le voltmár csúszva a magyar építő ipar hogy ha az állam nem kezd bele egy egy nagy projektbe akkor nem maradt volna olyan nagy cég aki ha vége ennek a válságnak képes pályázni nyerni és a munkát elvégezni. Ekkor meg azt a keveset is külföldi csinálná amire eddig néhány magyar versenyképesen képes volt.
De minek is magyarázom hiszen te is tudod, csak ugye az igazság nem érdekes!
"Aki nem képes megérteni hogy annyira le voltmár csúszva a magyar építő ipar hogy ha az állam nem kezd bele egy egy nagy projektbe akkor nem maradt volna olyan nagy cég aki ha vége ennek a válságnak képes pályázni nyerni és a munkát elvégezni. Ekkor meg azt a keveset is külföldi csinálná amire eddig néhány magyar versenyképesen képes volt. "
Értem én, de miért felcsútra építtet stadiont? Miért nem Miskolcra, Szolnokra stb? Miért pont a Mucsaröcsögén kell stadionkomplexum? És miért pont stadion? Miért nem kórházat, autópályát, vasutat vagy akármi mást építenek, ami a köz számára fontosabb? Várom a válaszod.
Persze, és az összes trafik is orbán viktor kezében van, mint tudjuk, minden dohányos őt gazdagítja egyes egyedül.
Gyurcsány házát miért őrizték rendőrök a bukása után is hónapokig/évekig? Az kinek a pénzéből volt? Pedig ő már miniszterelnök sem volt, csak egy bukott sz*rházi, mégis rendőrök őrizték a házát..
Csúnya dolog, ha a közpénzből magára költ, de mondjuk engem jobban zavar (és talán a költségvetést is) az, hogy kommunistákat luxusnyugdíjaztatnak, a mi pénzünkből.
Tessék belekötni Orbán programjába, törvényeibe, intézkedéseibe, de ne ilyen hülyeséggel érveljünk már, hogy stadiont épít magának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!