Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem idegesít hogy 500...

Titeket nem idegesít hogy 500 ezer devizahiteles miatt szív az egész ország?

Figyelt kérdés
Csak el kellett volna olvasni a szerződést nekik.
2013. szept. 5. 15:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
78%

"Jah és nem a plazmatv hitelesek miatt van a balhé."

Kötve hiszem hogy 500 vállalkozó egyszerre döntött úgy, hogy munkaeszközre vesz fel hitelt, ami majd visszahozza az árát (talán). Sokkal inkább arról van szó, hogy az életszínvonalukon akartak javítani, aztán "majd lesz valahogy" meg "kit érdekel, nem fizetjük vissza". Most meg nyöszörögnek az adósságspirálban. A hitel vége többnyire az adósságspirál lesz, sikeresen elintézték hogy ükunokáig bezárólag mindenki nagy halom adósságot örököljön.

2013. szept. 5. 17:10
 12/38 anonim ***** válasza:
93%

Így igaz.. viszont akkor talán az iskolában a bankokról, hitelekről kéne tanítani a gyerekeket, pénzügyekről, meg ilyen dolgokról, nem pedig a cigányokról.

ki ért egyet? :D

2013. szept. 5. 17:14
 13/38 anonim ***** válasza:
55%
Én 25 milliót vettem fel, most 91et követelnek. Ezt meg lehet velem csinálni, ha nem b*****k át? És titeket arról, hogy én vagyok az ellenségetek, meg lehet győzni átvágás nélkül hogy én felelek azért amit a kormány rám hivatkozva csinál? Nem a terhekbe belepusztul honfitársaitokat kellene gyűlölni azért, mert ebben az országban ezt lehet csinálni!!
2013. szept. 5. 17:22
 14/38 anonim ***** válasza:
65%
amikor uzsorások 1millió kölcsönért 2-3milliót kérnek vissza, a tv-ben mutogatják őket, hogy milyen csalók, és hogy a rendőrség közbeavatkozik. A bankok a 3-4szeresét is visszakérhetik a kölcsönnek, azt szabad? Nem kellett volna hagynia a kormánynak (főleg az mszp-nek), hogy ilyen feltételekkel kínáljanak hitelt.
2013. szept. 5. 17:24
 15/38 Komplikato ***** válasza:
100%

A mai Rogán ultimátum hírnél most találgatják, hogy ha a bankok töketlenkednek és tényleg novemberig a kormány szerint lépnek, akkor vajon 340 vagy 350 lesz az Euro árfolyama? Nem beszélve a CHF-ről ...

Eleve hülyeség volt a 2001-es deviza hitelezési törvényhez ALAPBÓL nem csináltak egy hitelpiaci szabályozást.

2013. szept. 5. 17:31
 16/38 anonim ***** válasza:
95%
17:24: kötelező volt felvenni? Kényszerített valaki? Bezzeg ha a svájci frank árfolyama mondjuk 100 Ft lenne, most röhögnétek a markotokba. Úgyhogy abba lehet hagyni a rinyálást.
2013. szept. 5. 17:51
 17/38 anonim ***** válasza:
77%
17:22: ez nem a kormány, meg az ország, hanem csakis a te hibád. Mire kellett az az eszméletlen összeg? Nem hiszem el, hogy létfontosságú volt.
2013. szept. 5. 17:52
 18/38 anonim ***** válasza:
45%
Megnézném az arcod, ha kérsz egy doboz tejet a szomszédtól mert nincs időd a boltba lemenni, és másnap megkérdi mikor hozod a négy doboz tejet amivel tartozol. De itt is leállhatsz vitatkozni, hogy pár doboz tej nem nagy tétel. És az elv? Az egyetlen hibám, hogy hittem abban hogy van igazság, és jogok.
2013. szept. 5. 18:14
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
bár az összeg nem azonos, és nem tőlük sajnálom, de akkor ti úgy néztek az árvízkárosultakra is, hogy a hülye miért építkezett oda? Én az alföldön nem kapok abból a pénzből, amit a dunai árvíz károsultjainak védelmére fordítottak, akkor álljak neki hőbörögni, hogy ki kényszerített bárkit is, hogy a duna mellé építkezzen? Létfontosságú volt a dunai látkép? Én elvagyok a város közepén egy panelban, nem is ért még árvíz sosem..
2013. szept. 5. 18:15
 20/38 anonim ***** válasza:
24%

Amit nem értek, hogy lehet törvényes az "egyoldalú szerződésmódosítás"? Nonszensz!

Ezt hogy engedhették a kormányok? (Úgy hogy vannak ők, meg vagyunk mi. Értse ki ahogy akarja.)

Csak azokat segítik akik lakásra vettek fel kölcsönt.

Ez így helyes, de azt megnézném mekkora lakásra, mert én 54m2-es panelban élek másodmagammal (nem panasz, nekünk elég, de nem is úszunk az adósságban).

Szóval úgy érzem, akinek kellett a nagy kertes ház, az szépen eladja, vesz egy kisebbet, a különbözetet meg beleadja egy hitel-károsultakat megsegítő alapba, vagy visszafizeti a banknak.

A bankokkal meg kompromisszumot kell kötni, mert az sem járja, hogy ők vigyék el a balhét. (Bármennyire is utálom őket.)

2013. szept. 5. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!