Többet keresel mint 5 éve? Mindenhol azt hallom hogy hú de jó lesz, hú de jó itt minden. Több bér marad az emberek zsebében és egyéb bla bla.
Erre mit látok?
A fizumból lehúznak majdnem 70 ezer járulékot, hiába emelték a minimálbért nemhogy több, még kevesebb lett.
Az eddigi délutáni pótlékot kukába tették, még az is kiesik + a jó adózási rendszer ami szintén kivesz a zsebemből pár forintot.
Tranzakciós adó, -a leadózott fizumat még 2-3x meg adóztatják mire felveszem.
És ezt nem 10- meg nem 100 embertől hallottam már.
Van még valaki aki hasonlóan elégedetlen?
Vagy tényleg csak én vagyok ennyire egyedi aki utálja a jelenlegi bagázst emiatt oda és vissza!!?
( a Párt hithű szónokai kíméljenek, a tények érdekelnek )
# 1/2 Időpont ma 14:40
Na igen, külföldön én sem elégedetlenkednék.
# 2/3 Időpont ma 14:41
Hát akkor tényleg nem értem ezt hihetetlen nagy reklámot a jóléti bérekkel kapcsolatban.
# 6/6 Időpont ma 14:46
Nekem évente van emelés, de így nem nagyon látszik.
Konkrétan 2001 óta nem volt ilyen sz*r a bérem mint legutóbbi melóhelyen. Csak akkor még 2x annyit ért a forint!
Úgy esnek a bérek mint a jégeső. Mindenhol max. minimálbérrel vesznek fel, de sok helyen még azzal is trükköznek és sokkal kevesebbel ...
"Nekem évente van emelés, de így nem nagyon látszik."
Évente emelés nekem is van 1-2 ezer forint, és ezzel együtt viszek haza 13ezerrel kevesebbet nettóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!