Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki a szimpatikusabb: Karácsony...

Ki a szimpatikusabb: Karácsony Gergely vagy Vona Gábor?

Figyelt kérdés
Illetve kettőjük közül kit látnál szívesebben Magyarország élén?

2013. szept. 3. 20:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves 19: jol ertem, hogy feljogositva erzed magad egy valaszolo pontosan a kerdesre foltett, normalis hangon kifejtett valaszara annak lehulyezesevel reagalni? Csak hogy ertsuk...

Kicsit felnek az ilyenek altal iranyitott kormanytol.

Vonanak normalis beszedei is vannak, gondolom. Ez kb. minden politikusra igaz. Nehany a szemlelo nezopontjabol "nem normalis" szo es tett eleg ahhoz, hogy elfogadhatatlan legyen szamara.

2013. szept. 5. 07:46
 22/23 anonim ***** válasza:

De érdekes azon bezzeg nem akadnak fent amit Karácsony tett mi? Mert ő tett is azért hogy ilyen véleményt mondjak róla, míg Vona meg a Jobbik? Semmit?

De persze ti még mindig jobban rettegtek egy semmi rosszat nem tevő Jobbiktól meg Vonától mint egy antidemokratikus gerinctelen elvtelen Karácsonytól?

Ezért mondom hogy idióták...

Ha a Jobbikon ennyire fenn tudtok akadni mint szellentés a szitán, akkor a Karácsonynak a gerendája nem üti ki a szemeteket?

Szánalmas idióták kettős mércéje...

Majd a választásnál kiderül mit gondolnak az emberek...

2013. szept. 5. 21:31
 23/23 anonim ***** válasza:

OK, akkor igy fogalmazok: én a Jobbiktol FÉLEK. Agressziót érzek ki belölük (nem minden egyes aktivistából persze!), még ha Vona messze elég tehetséges ahhoz, hogy tudja, mikor kell ezt palástolni, azért sokszor kibújik a szög a zsákból, föleg a nemhivatalos kommunikációban.

Nevezetesen az a baj, hogy csoportja negatív érzelmekre, elutasításra épít, ezeket az érzelmeket termeli újra, valamint szimbolikában és érzelmekben is túl sok átfedést érzek olyan történelmi erökkel, amiket én elítélek, már csak azért is mert a családom egy része ráment a dologra. Ja es a Gárda még bennem is FÉLELMET szül, pedig nem is vagyok cigány.

Szoval mégegyszer, a kulcsszó: FÉLELEM

Írjátok meg, jobbikosok, hogy valóban ezt akarjátok-e kelteni az emberek egy részében. Yoda mester mit is mondott erröl? tudtommal igaza volt, isten nyugosztalja;)

Karácsony lehet hülye, mitugrász, ja és politikus:-/ bár talán vannak pozitív tulajdonságai is, és sztem a Bajnaival való összefogás is egy (a választási rendszer által kikényszeritett) legitim út, persze nem kell rá szavazni. Kire 'kell' manapság...

De mindenesetre véleményem az, hogy félni nem kell töle bárkinek is, ha tegyük föl, holnap kancellár lesz;)

De eléggé akadémiai a vita, Jobbik asszem kenterbe veri az LMPt vagy a PM-et(alles zusammen), egyik sem fog egy minisztert sem adni vagy 5 évig.

Hozzáteszem, falusi élményeimböl én is azt szürtem le, hogy némi joggal vezet a Jobbik:

VAN olyan téma amit a baloldali pártok nem eléggé hatásosan tudnak megdolgozni, talán részben hülyeségböl, részben mert valóban nehéz. Ez most nyilván hosszabb lenne, de inkább befejezem.

2013. szept. 5. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!