Ki a szimpatikusabb: Karácsony Gergely vagy Vona Gábor?
"1944 október - 1945 március"
Az bábkormány volt.Magyarország nem volt szuverén állam.
Önmagától sosem választotta volna meg Szálasit.
"Ki a szimpatikusabb: Karácsony Gergely vagy Vona Gábor?"
Chuck Norris!
"Az bábkormány volt.Magyarország nem volt szuverén állam.
Önmagától sosem választotta volna meg Szálasit."
Igen, de az a 6 hónap jó példa arra, hogy milyen irányt vesz az ország hirtelen egy ilyen esetben.
Ma pedig sokan maguktól választanának egy ilyen "népvezért".
Ketto kozul kenytelen vagyok Karacsonyt valasztani mert Vona Gabor egy demagog partot visz, amelyik ugy tesz mintha vegtelenul egyszeru lenne mindent megoldani, alapjaban veve durva, a masik felet rendre ellensegkent kezelo modszerekkel.
A szelsojobb ertekrendet elutasitom, sot felek tole, ill. a kovetkezmenykent talan bekovetkezo polgarhaborus helyzettol.
Sajnos ugy tudom a jobbik kedvenc temaja pont az, amire az egesz ellenzek nem kepes jol valaszolni, ill ezt jol kommunnikalni.
Sajnos az is igaz, h a demagogiaval nagyon nehez eredmenyesen vitatkozni nyilvanossag elott, foleg ha pl. Vona egy tehetseges karizmatikus vitatkozo. Ettol meg nem kell h igaza legyen.
"Ezt a karácsonyt én eddig csak egyszer láttam szerepelni, akkor, amikor a gazdák tüntettek a földtörvény ellen a Palotánál, sátrakkal. Ez a tüntetés, ha párthoz kéne kötni, akkor inkább Jobbik szervezte, buzdította az embereket. A tv meg csak ezt a nem tudom kit mutatta, és pofátlanul azt is mondta, hogy szívesen képviselné ő a jobbikos szavazókat. Ez a karácsony egy kis mitugrász."
Ezen óriásit nevettem. Tájékozatlansága miatt a "kígyó saját farkába harapott"! :D
A sátras tüntetést a Sándor palota előtt az PM (Párbeszéd Magyarországért) találta ki, szervezte, ezért érthető, hogy annak a pártnak a prominens személyét szólítják meg.
A Jobbiknak semmi köze nem volt ehhez. Szóval ha szimpatikus volt neked ez a demonstráció, akkor a PM tevékenységével, nézőpontjával szimpatizáltál. :) Netán ennek tudatában nem is volt olyan szimpatikus a tüntetés?! ;) Ha őszinte vagy magadhoz, szembesülhetsz a kettős mércéddel.
Azért írtam hogy háború előtt, mert a Szálasi báb kormány félévét én nem nevezném egész értékűnek, több okból sem.
Na most aki összehasonlítja Szálasit Vonával az ugyan úgy demagóg, ennyi erőből a mszp meg a többi balos gittegylet, maga a megveszekedett patás MszMps-s ördögök.
Amiben még így is több igazság van.
Ha egyszer meghallgattátok volna Vonának egy pár beszédét, akkor nem a mások irányított hazug véleményét fújnátok ti is.
És aki azt hiszi hogy a Vona kormány ugyan olyan lenne mint a Szálasi, az adja vissza a szavazati jogát mert az olyan naiv mint egy 2 éves.
"Ha egyszer meghallgattátok volna Vonának egy pár beszédét, akkor nem a mások irányított hazug véleményét fújnátok ti is. "
Én Vona Gábor több beszédét hallottam már és ennek ismeretében választom Karácsony Gergelyt.
Karácsony a saját pártját, szavazóit, árulta el, a gerincét törte ketté, a pártját robbantotta ketté, de szavazzál csak rá, ezek szerint ti is ugyan olyan vagy.
Ő még azért is undorító mert a saját szavazóival mentek szembe, holott erre senkitől semmilyen felhatalmazást nem kaptak. Ez antidemokratikus. Beszavaztatta magát aljas módon hazug szöveggel, előre megtévesztve a választóit, aztán elkezdett saját babérokra játszani.
Na ezt az antidemokratikus erkölcsileg nulla embert többre tartod mint azt a Vona Gábort akire hiába szeretnétek valamit kitalálni, nem tudtok, mert egy értelmes normális gerinces egyenes ember.
Ezek után én úgy gondolom te sem érdemled meg a szavazó jogodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!