Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki a szimpatikusabb: Karácsony...

Ki a szimpatikusabb: Karácsony Gergely vagy Vona Gábor?

Figyelt kérdés
Illetve kettőjük közül kit látnál szívesebben Magyarország élén?

2013. szept. 3. 20:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
1944 október - 1945 március
2013. szept. 4. 00:00
 12/23 anonim ***** válasza:

"1944 október - 1945 március"

Az bábkormány volt.Magyarország nem volt szuverén állam.

Önmagától sosem választotta volna meg Szálasit.

2013. szept. 4. 00:10
 13/23 anonim ***** válasza:

"Ki a szimpatikusabb: Karácsony Gergely vagy Vona Gábor?"

Chuck Norris!

2013. szept. 4. 02:03
 14/23 anonim ***** válasza:

"Az bábkormány volt.Magyarország nem volt szuverén állam.

Önmagától sosem választotta volna meg Szálasit."

Igen, de az a 6 hónap jó példa arra, hogy milyen irányt vesz az ország hirtelen egy ilyen esetben.

Ma pedig sokan maguktól választanának egy ilyen "népvezért".

2013. szept. 4. 12:08
 15/23 anonim ***** válasza:

Ketto kozul kenytelen vagyok Karacsonyt valasztani mert Vona Gabor egy demagog partot visz, amelyik ugy tesz mintha vegtelenul egyszeru lenne mindent megoldani, alapjaban veve durva, a masik felet rendre ellensegkent kezelo modszerekkel.

A szelsojobb ertekrendet elutasitom, sot felek tole, ill. a kovetkezmenykent talan bekovetkezo polgarhaborus helyzettol.

Sajnos ugy tudom a jobbik kedvenc temaja pont az, amire az egesz ellenzek nem kepes jol valaszolni, ill ezt jol kommunnikalni.

Sajnos az is igaz, h a demagogiaval nagyon nehez eredmenyesen vitatkozni nyilvanossag elott, foleg ha pl. Vona egy tehetseges karizmatikus vitatkozo. Ettol meg nem kell h igaza legyen.

2013. szept. 4. 15:38
 16/23 anonim ***** válasza:

"Ezt a karácsonyt én eddig csak egyszer láttam szerepelni, akkor, amikor a gazdák tüntettek a földtörvény ellen a Palotánál, sátrakkal. Ez a tüntetés, ha párthoz kéne kötni, akkor inkább Jobbik szervezte, buzdította az embereket. A tv meg csak ezt a nem tudom kit mutatta, és pofátlanul azt is mondta, hogy szívesen képviselné ő a jobbikos szavazókat. Ez a karácsony egy kis mitugrász."

Ezen óriásit nevettem. Tájékozatlansága miatt a "kígyó saját farkába harapott"! :D

A sátras tüntetést a Sándor palota előtt az PM (Párbeszéd Magyarországért) találta ki, szervezte, ezért érthető, hogy annak a pártnak a prominens személyét szólítják meg.

A Jobbiknak semmi köze nem volt ehhez. Szóval ha szimpatikus volt neked ez a demonstráció, akkor a PM tevékenységével, nézőpontjával szimpatizáltál. :) Netán ennek tudatában nem is volt olyan szimpatikus a tüntetés?! ;) Ha őszinte vagy magadhoz, szembesülhetsz a kettős mércéddel.

2013. szept. 4. 18:47
 17/23 anonim ***** válasza:

Azért írtam hogy háború előtt, mert a Szálasi báb kormány félévét én nem nevezném egész értékűnek, több okból sem.

Na most aki összehasonlítja Szálasit Vonával az ugyan úgy demagóg, ennyi erőből a mszp meg a többi balos gittegylet, maga a megveszekedett patás MszMps-s ördögök.

Amiben még így is több igazság van.

Ha egyszer meghallgattátok volna Vonának egy pár beszédét, akkor nem a mások irányított hazug véleményét fújnátok ti is.

És aki azt hiszi hogy a Vona kormány ugyan olyan lenne mint a Szálasi, az adja vissza a szavazati jogát mert az olyan naiv mint egy 2 éves.

2013. szept. 4. 18:50
 18/23 anonim ***** válasza:

"Ha egyszer meghallgattátok volna Vonának egy pár beszédét, akkor nem a mások irányított hazug véleményét fújnátok ti is. "

Én Vona Gábor több beszédét hallottam már és ennek ismeretében választom Karácsony Gergelyt.

2013. szept. 4. 20:29
 19/23 anonim ***** válasza:

Karácsony a saját pártját, szavazóit, árulta el, a gerincét törte ketté, a pártját robbantotta ketté, de szavazzál csak rá, ezek szerint ti is ugyan olyan vagy.

Ő még azért is undorító mert a saját szavazóival mentek szembe, holott erre senkitől semmilyen felhatalmazást nem kaptak. Ez antidemokratikus. Beszavaztatta magát aljas módon hazug szöveggel, előre megtévesztve a választóit, aztán elkezdett saját babérokra játszani.

Na ezt az antidemokratikus erkölcsileg nulla embert többre tartod mint azt a Vona Gábort akire hiába szeretnétek valamit kitalálni, nem tudtok, mert egy értelmes normális gerinces egyenes ember.

Ezek után én úgy gondolom te sem érdemled meg a szavazó jogodat.

2013. szept. 4. 23:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Kiszel Tünde.
2013. szept. 4. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!