Miért akarja ennyire leváltani az ellenzék a kormányt?
"Anno a Fidesz nem cirkuszolt ennyire."
Tényleg nem, csak felgyújtották a Tv székházat, meg lezárták az Erzsébet hidat. "
Ez szép lázító és hangzatos szöveg, de remélem ezt Te sem gondoltad komolyan! A Fidesz gyújtotta fel a székházat? Személy szerint Orbán az ördög ugye odament, és gyufákat dobált be az ablakon, így értetted??? Vagy van rá bizonyíték, mert ha igen, akkor az összes a sitten ülne!
Nem kár vitázni, mert nem ők csinálták a balhét, csak nagyon jól jött nekik, és szerintem sem ártatlanok abban az utcai randalírozásban, amit láthattunk. Tényleg amnéziás, aki úgy emlékszik, a Fidesz tisztességes ellenzék volt. Tisztességes ellenzéke az első Fidesz kormánynak volt.
A mostani Mszp ugyanolyan gagyi demagógiát szajkóz, mint a fidesz tette annak idején. Abban azonban igazuk van, hogy sajnos félteni kell a demokráciát OV- tól, mert qu.vanagy nemzeti elhivatottságában már nem csak a hívei, hanem saját maga is messiásnak kezdi hinni magát, akinek a hatalmon maradásáért még a demokráciát is fel lehet áldozni.
"Isten őrizz a fidesztől még 4 évre ... akkor aztán tényleg lehúzhatjuk a rolót."
Isten ments hogy a külföldi bankok és a Soros által pénzelt
Együtt 2014 vagy MSZP vagy DK kerüljön hatalomra, elég volt a korábbi országrontás.
14. 16. +1.
15. ülj le, egyes.
"Közkeletű idiotizmus, hogy bajaink a külföldi bankok, meg Soros tevékenységéből erednek,"
Te nagyokos, miért szajkózod ezt liberális félrevezetést,
fogadjunk hogy nem minimálbérért tolod a nemzetközi pénzhatalom szekerét.
Na mibe fogadjunk?
Nagy baj lenne, ha csak annyi eszem lenne, hogy az aktuális anyagi helyzetem egyértelműen meghatározná gondolkodásomat.
De már az is elég baj, hogy vannak, akik szerint ez kötelező lenne, és ide írogatnak.
Egyébként szánom-bánom, de nem minimálbérért dolgozom, mert elvégeztem egy egyetemet már elég régen. De nehogy azt hidd, hogy "rohatt bankár" vagyok. Én az egészségügy "szekerét tolom" közalkalmazottként.
Az eredeti kérdésre visszatérve, az ellenzék azért akarja leváltani a Fideszt, mert ez a dolga. Az, hogy a mostani ellenzék ugyanolyan stupid színvonalon teszi, mint annak idején a Fidesz, pedig miattad, meg a hozzád hasonló intellektuális színvonalú szavazók miatt van, akik az értelmes szóra sajnos nem vevők.
Még az a szerencse, hogy nem fog sikerülni nekik, így elkerülhető lesz a véres polgárháború, amit a hozzád hasonló csalódott, félrevezetett marhák esetleg kirobbantanának a Fidesz hathatós támogatásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!