Szerintetek is eggyértelműen a Fidesz a legjobb párt, csak az elenzék kialakított egy kormány ellenes trendet?
#9 nem volt felesleges, végig olvastam, csak nem értek veled egyet ennyi.. egyébként miért lennék provokátor? egyszerűen csak más a véleményem, ezt a részét nem értem, akinek az a véleménye, hogy a Fidesz nem csinálja rosszul, az már rögtön nem is komolyan vehető.. ez is csak az ellenzék egy jól bevált propagandája.
szerintem a Fidesz óta, nagyon is sok változás van, és sokat javult a helyzet.
az államadósságról, és az ezzel kapcsolatos problémákról az előző kormány tehet.
a nyugdíjat nem ellopták, csak világ válság van, és minden ország rosszul áll gazdaságilag, a deviza mozgások miatt is sok pénz elveszik.
teljesen jogosnak látom, hogy az oktatást próbálják megreformálni, rengeteg feleslegesen rá költött pénz is volt, az hogy az iskola igazgatók és a bér emelt tanárok fideszesek, egyértelműen nem bizonyítható, sőt csak egy feltételezés, amit minden hatalmon lévő párnál feltételezni szoktak.
a trafikkal kapcsolatos dolgok között túl nagy volt a ferdítés, amíg mindenhol lehetett cigit kapni, addig sem volt jobb a helyzet, így legalább kizárták a multi cégeket, szerintem ez pozitív.
..."pedig akik jobban foglalkoznak a politikával, azok szerint ez a legjobb párt, nem?"
Hát nem.
"a nyugdíjat nem ellopták"
De, ellopták. Az állam a nyugdíjak elvétele után nem adott a nyugdíjjal egyenértékű kártérítést. Sem pénzben sem tárgyban. Ez lopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!