Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mostanában sokszor azt lehet...

Mostanában sokszor azt lehet hallani hogy valaki azért szavaz az mszpre mert a fideszt akarja leszavazni. Akkor már miért nem a jobbik?

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 12:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
17%

"200 ezer magyart küldött a vágóhídra, a Don mellé, teljesen feleslegesen meghalni. Inkább tanulj, tinike."

Tudod nekem volt Donnál rokonom és csak, hogy tud az még mindig Hitler hibája..Hitler kényszerített bele minket a háborúba..az, hogy ezt 30 évesen nem tudod az elég gáz elmehetnél esetleg óvodába mert onnét újra is kezdheted ismereteid alapján..

Ja! És egyébként olyan szó sincs, hogy:

-"tinike"

Elég gáz, hogy a helyesírás ellenőrzőt is lusta vagy bekapcsolni..pedig te milyen faxa csávó is vagy jah meg kib;szott okos is ;)

2013. szept. 1. 14:28
 22/29 anonim ***** válasza:
4%

"Mitől Horthysta?"

Attól, hogy ideológiája a Horthy-rendszerre hajaz, annak az elemeit állítaná vissza. A Jobbik állít Horthy-szobrokat, ők emlékeznek a fehér lovas budapesti bevonulására, ők akarnak csendőrséget stb. Számomra baloldaliként Horthy gyűlölt személy, aki az arisztokrácia szekerét tolta, lenézte a kispolgárságot a szegény parasztokat, a cselédeket és sok százezer ember élete szárad a lelkén. Nem kellenek többé nagyságos és méltóságos urak!

2013. szept. 1. 14:30
 23/29 anonim ***** válasza:
4%

"Hitler kényszerített bele minket a háborúba"

1941-ben, te szerencsétlen? Önként üzent hadat a magyar kormány, mivel újabb területi visszacsatolásokat remélt a németektől. Szállj le rólam, te kis sz@ros!

2013. szept. 1. 14:33
 24/29 anonim ***** válasza:
29%

"Szállj le rólam, te kis sz@ros!"

heh, nevetséges az MSZP-sek eszeveszett kapálózása, hogy amikor már nagy nehezen rájönnek, hogy rohadt hülyék akkor a elkezdenek vagdalózni, érvek nélkül csak "szaros, náci, fasiszta" komolyan, mint Gyurcsány az oviban...nevetséges és szánalmas emberek vagytok egytől egyig majdnem mind..

2013. szept. 1. 14:34
 25/29 anonim ***** válasza:
93%

22#

Jobboldaliként én sem értek egyet ezzel a gróf-paraszt régi rendszerrel.

A polgáriasodást támogatom.

Horthy számomra nem száz százalékosan pozitív személy, nem nemzeti hős , nem volt tökéletes.

Viszont , vannak érdemei , voltak dolgok amiket jól csinált.

Számomra viszont Károlyi Mihály számít nagyon negatív személyiségnek.

Az ő pacifizmusa , szabadelvűsége elég sok kárt okozott az országnak.

Később pedig még a kommunistákkal is lepaktált.

Károlyi maga is nemes származású volt,de a legrosszabb fajta.Sosem elégedett meg az aktuális hatalmával.

Nem hiába nevezték és nevezzük ma is vörös grófnak.

2013. szept. 1. 14:48
 26/29 anonim ***** válasza:
93%
Mert az emberek hülyék. Jaj, most nem tökéletes a jelenlegi párt, hát váltsuk le. Az senkit sem érdekel, hogy mire szavaz, csak más legyen. Aztán lehet majd megint sírni. Amúgy én a jobbikra szavaznék, mert bár lehet kicsit radikálisak, legalább tudom mit fognak csinálni, míg az mszp-bajnai-gyurcsány kócerájt, akiket nem érdekel más csak hogy ők legyenek hatalmon. Az nem számít, hogy tönkremegy, eladósodik az ország, csak az a lényeg, hogy ők ülhessenek a szemétdomb tetején. És ez a sok egymást való szidalmazás is szánalmas a szavazók között.
2013. szept. 1. 14:49
 27/29 Dick Esmen ***** válasza:
100%
Mert a jobbik túl szélsőséges sokaknak.
2013. szept. 1. 15:38
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

"Mert a jobbik túl szélsőséges sokaknak"

Szerintem meg inkább az MSZP a szélsőséges.

Annyit lopni, csalni, kártékonykodni amit az a párt megcsinált na hát az szélsőséges!

2013. szept. 2. 23:09
 29/29 anonim válasza:

Mitől lenne jobb a Jobbik, mint bármelyik másik?

Tudom persze, könnyű beszopni az ilyen dumákat, hogy ők nem voltak része az elmúlt 20 évnek, ők a tiszta, új erő, blablablabla..

Még a megalakulásukkor engem is magával ragadott a lelkesedés, hogy na most, végre, jön valaki, aki majd szétcsap a sok tolvaj politikus között..

De az elmúlt években sikeresen bebizonyították, hogy ők is csak politikusok, ugyanolyan sunyik, hazugok, és érdek-emberek.

Egyetlen egy ember van ott, aki tényleg őszinte, és a frankót mondja, Zagyva Gy. Gyula.

De:

- egyrészt nem tagja a pártnak

- másrészt egy fecske nem csinál nyarat

- harmadrészt 2014-től már nem lesz tagja a frakciónak

- negyedrészt meg hiába őszinte és tökös gyerek, nem bíznám rá egy ország irányítását, ahhoz ő túl "egyszerű"

Szóval, száz szónak is egy a vége: felesleges itt pártokról fantáziálni, mindegyik ugyanolyan sunyi tolvaj r*hadék banda, így aztán tök mindegy, hogy kire szavazol.

2013. nov. 15. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!