Mostanában sokszor azt lehet hallani hogy valaki azért szavaz az mszpre mert a fideszt akarja leszavazni. Akkor már miért nem a jobbik?

"200 ezer magyart küldött a vágóhídra, a Don mellé, teljesen feleslegesen meghalni. Inkább tanulj, tinike."
Tudod nekem volt Donnál rokonom és csak, hogy tud az még mindig Hitler hibája..Hitler kényszerített bele minket a háborúba..az, hogy ezt 30 évesen nem tudod az elég gáz elmehetnél esetleg óvodába mert onnét újra is kezdheted ismereteid alapján..
Ja! És egyébként olyan szó sincs, hogy:
-"tinike"
Elég gáz, hogy a helyesírás ellenőrzőt is lusta vagy bekapcsolni..pedig te milyen faxa csávó is vagy jah meg kib;szott okos is ;)

"Mitől Horthysta?"
Attól, hogy ideológiája a Horthy-rendszerre hajaz, annak az elemeit állítaná vissza. A Jobbik állít Horthy-szobrokat, ők emlékeznek a fehér lovas budapesti bevonulására, ők akarnak csendőrséget stb. Számomra baloldaliként Horthy gyűlölt személy, aki az arisztokrácia szekerét tolta, lenézte a kispolgárságot a szegény parasztokat, a cselédeket és sok százezer ember élete szárad a lelkén. Nem kellenek többé nagyságos és méltóságos urak!

"Hitler kényszerített bele minket a háborúba"
1941-ben, te szerencsétlen? Önként üzent hadat a magyar kormány, mivel újabb területi visszacsatolásokat remélt a németektől. Szállj le rólam, te kis sz@ros!

"Szállj le rólam, te kis sz@ros!"
heh, nevetséges az MSZP-sek eszeveszett kapálózása, hogy amikor már nagy nehezen rájönnek, hogy rohadt hülyék akkor a elkezdenek vagdalózni, érvek nélkül csak "szaros, náci, fasiszta" komolyan, mint Gyurcsány az oviban...nevetséges és szánalmas emberek vagytok egytől egyig majdnem mind..

22#
Jobboldaliként én sem értek egyet ezzel a gróf-paraszt régi rendszerrel.
A polgáriasodást támogatom.
Horthy számomra nem száz százalékosan pozitív személy, nem nemzeti hős , nem volt tökéletes.
Viszont , vannak érdemei , voltak dolgok amiket jól csinált.
Számomra viszont Károlyi Mihály számít nagyon negatív személyiségnek.
Az ő pacifizmusa , szabadelvűsége elég sok kárt okozott az országnak.
Később pedig még a kommunistákkal is lepaktált.
Károlyi maga is nemes származású volt,de a legrosszabb fajta.Sosem elégedett meg az aktuális hatalmával.
Nem hiába nevezték és nevezzük ma is vörös grófnak.

"Mert a jobbik túl szélsőséges sokaknak"
Szerintem meg inkább az MSZP a szélsőséges.
Annyit lopni, csalni, kártékonykodni amit az a párt megcsinált na hát az szélsőséges!
Mitől lenne jobb a Jobbik, mint bármelyik másik?
Tudom persze, könnyű beszopni az ilyen dumákat, hogy ők nem voltak része az elmúlt 20 évnek, ők a tiszta, új erő, blablablabla..
Még a megalakulásukkor engem is magával ragadott a lelkesedés, hogy na most, végre, jön valaki, aki majd szétcsap a sok tolvaj politikus között..
De az elmúlt években sikeresen bebizonyították, hogy ők is csak politikusok, ugyanolyan sunyik, hazugok, és érdek-emberek.
Egyetlen egy ember van ott, aki tényleg őszinte, és a frankót mondja, Zagyva Gy. Gyula.
De:
- egyrészt nem tagja a pártnak
- másrészt egy fecske nem csinál nyarat
- harmadrészt 2014-től már nem lesz tagja a frakciónak
- negyedrészt meg hiába őszinte és tökös gyerek, nem bíznám rá egy ország irányítását, ahhoz ő túl "egyszerű"
Szóval, száz szónak is egy a vége: felesleges itt pártokról fantáziálni, mindegyik ugyanolyan sunyi tolvaj r*hadék banda, így aztán tök mindegy, hogy kire szavazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!