Mostanában sokszor azt lehet hallani hogy valaki azért szavaz az mszpre mert a fideszt akarja leszavazni. Akkor már miért nem a jobbik?

"Egy baloldali nem szavaz horthysta pártra, illetve nem vesz komolyan Irán-barát, nagykeresztény és táltoskodó bohócokat."
Szerintem nem az a bohóc aki ki áll a nemzetéért hanem az aki részegen mutogatja a középső ujját a parlamentben amikor valami nem tetszik neki...ugye tudod kiről beszélek...(Szanyi [MSZP])

".ugye tudod kiről beszélek"
Persze. A villanyszerelőről:
http://www.youtube.com/watch?v=Q17vUUemDSA
Erre az IQ-huszárra szavazol.

"Persze. A villanyszerelőről: "
Az szakma..az alkoholizálás nem..
A Jobbikban van a legtöbb diplomás a parlamenti pártok közül de azért egy bohóc párt...persze ezt majd az fogja eldönteni akit még a szakmunkásból is kirúgtak...hehe az MSZP-sek annyira viccesek, úgy csinálnak mintha hű de okosak lennének, közben annyi eszük nincs, hogy tudják ilyen szó nincs:
-"nagykeresztény"
-"hortysta"
Szóval..IQ-d nem üti meg a 60-at de itt "nethuszárkodsz"..
Nevetséges a saját pártodat járatod le (még amennyire maguk nem tették meg.. :P)

"hogy tudják ilyen szó nincs: "
-"nagykeresztény"
-"hortysta"
Horthystának írják, picikém. Te úgy tudod, hogy nincsen. Én a két diplomámmal tudom. Menj vissza a suliba, ott majd megtanulod, mit jelentett a rendszere a köznép számára.

"ott majd megtanulod, mit jelentett a rendszere a köznép számára."
Horthyt a magyarok 90%-a szerette 1.000.000 zsidót mentett meg Hitler keze alól..azért elég gáz, hogy állítólag 2 diplomával a kezedbe ilyen sík hülye vagy pedig ezt én nyolcadikosként is tudom..szóval tartom a kérdező szavait..
"diplomához agyat még mindig nem adnak" Kur.vára igaz..

"Horthyt a magyarok 90%-a szerette 1.000.000 zsidót mentett meg Hitler keze alól..azért elég gáz, hogy állítólag 2 diplomával a kezedbe ilyen sík hülye vagy pedig ezt én nyolcadikosként is tudom..szóval tartom a kérdező szavait.. "
Amit írsz enyhén szólva nem igaz, az viszont igen, hogy 200 ezer magyart küldött a vágóhídra, a Don mellé, teljesen feleslegesen meghalni. Inkább tanulj, tinike.

Mitől Horthysta?
A Fidesz sokkal jobban hajaz erre a nemes-jobbágy rendszerre.Egy kulcsos adó , növekszenek az osztályok közti különbségek....stb
A Jobbik ezzel szemben a progresszív adózást pártolja és sokkal inkább támogatná az alacsonyabb osztálybelieket, mint a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!