Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a jövőévi választá...

Szerintetek a jövőévi választáson milyen eredmények fognak születni?

Figyelt kérdés
Jövőre fogok először szavazni,de már ezelőtt is nyomon követtem a választásokat.Már eldöntöttem hogy melyik pártra adom le a voksomat,de érdekelne,hogy szerintetek milyenek lesznek az esélyek.Természetesen tudom,hogy ezt nem lehet előre megállapítani,de aki jártas a mai magyar politikában,az pontosabb képet tud alkotni a jelenlegi helyzetről,mint én. Persze nem azt várom,hogy pontos adatokat mutassatok fel,csak a véleményetekre lennék kíváncsi,hogy ki mit gondol egyes pártok esélyeiről.

2013. aug. 31. 23:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Legalább Orbánék nem küldtek el a hazámból,mert esetleg azt mertem mondani,hogy amit a kormány csinál az nem jó.("Akinek nem tetszik,annak el lehet innen menni""

Ezek szerint te nagyvállalkozó vagy? Gyurcsány általad idézett mondata ugyanis nekik szólt ;)

Ja, és még valami: Orbánék 2010-es kormányra kerülése óta többen mentek ki nyugatra, mint 1956-ban. Persze erről is nyilván Gyurcsány tehet.

2013. szept. 1. 16:23
 22/25 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem említettem azt,hogy a FIDESZ jól vezeti az országot.Attól viszont teljesen rosszul vagyok,amikor az MSZP-t próbálják dicsőíteni,fényezni,amikor semmit sem tettek az emberekért.Ilyenkor mindig hatalmas a szájuk,csak mutogatnak,hogy ez nem tett semmit,meg az nem tett semmit. De amikor eljön az idő,hogy nekik is kellene csinálni valamit,akkor csak némán hallgatnak.Csak annyit tudnak mondani,hogy ez így nem jó,úgy nem jó,de hogy megmondják,hogy mit is kellene csinálni,ahhoz ők sem értenek.Körülbelül beszélnek a semmiről és közben tömik a zsebüket.Nem mondom hogy ez a FIDESZ-re nem igaz,de az én szememben az MSZP sokkal mélyebben van.
2013. szept. 1. 16:51
 23/25 anonim ***** válasza:
Még mindig nem nyilatkoztál arról, hogy nagyvállalkozó vagy-e, hogy így megsértődtél Gyurcsány mondatán, ami mindössze pár tucat embernek szólt.
2013. szept. 1. 17:12
 24/25 anonim ***** válasza:

"Ja, és még valami: Orbánék 2010-es kormányra kerülése óta többen mentek ki nyugatra, mint 1956-ban. Persze erről is nyilván Gyurcsány tehet."

Jó, akkor a kiegyezéstől számítva az összes miniszterelnökünk mind rossz volt, mert azóta folyamatos a kivándorlás... vagy várj, mégsem, a kocsmiknál nem lehetett mozogni, szóval ott nem volt kivándorlás... most jövök rá, hogy Kádár papa volt az Isten baaaszki!

2013. szept. 1. 17:17
 25/25 anonim ***** válasza:

"Jó, akkor a kiegyezéstől számítva az összes miniszterelnökünk mind rossz volt, mert azóta folyamatos a kivándorlás"

Csupán, hogy felfogd: ha 1990 óta olyan ütemben vándoroltak volna ki a fiatalok az országból, mint az elmúlt 3 évben (amióta a nap is másként süt), már elfogyott volna az összes aktív, munkaképes korú polgár.

2013. szept. 1. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!