Szerintetek a jövőévi választáson milyen eredmények fognak születni?
"Boldoggá tesz hogy egy olyan párt amelyik ennyit ártott nekem, nektek, nekik, szóval mindenkinek ebben a szerencsétlen országban megelőzi a Jobbikot?"
Boldoggá leginkább az tenne, ha egy ilyen komolytalan Irán-barát, Horthy-fetisizáló, nagykeresztény pogánykodó, őskori nosztalgiapárt a Parlament közelébe se kerülne. Ehhez persze még sokat kell fejlődnie a társadalomnak.
"Győrben érdemes lenne Adyvárosban, Marcalvárosban, a József Attila lakótelepen és Gyárvárosban is érdeklődnöd, és megkérdezned a Fidesz által annyira lenézett "panelprolikat", mennyit javult az életük az egykulcsos adóval, mit szólnak a magánnyugdíj megtakarítások lenyúlásához, illetve mennyit szépült a környezetük, különösen, hogy Borkaiék az elmúlt pár évben a nyakukra integrálták a győr-szigeti moslékot."
Csak innét tudok embereket jóformán sokan még most is bíznak a Fideszben de szerintem nem mondok nagy túlzást ha azt állítom, hogy:
-Ady-város
-Nádor-város
-József Attila lk.
-Marcal 1-2
Ami kb kitesz 40.000 embert vagy nem szavazna vagy Jobbikos a Fidesz viszont erős a:
-Belváros
-Révfalu
-Sziget
-Újváros
-Ergényi lk.
nevű városrészekben ez viszont kb 10.000 fő.. akik közül sokan nem is szavaznának..
"Boldoggá leginkább az tenne, ha egy ilyen komolytalan Irán-barát, Horthy-fetisizáló, nagykeresztény pogánykodó, őskori nosztalgiapárt a Parlament közelébe se kerülne. Ehhez persze még sokat kell fejlődnie a társadalomnak.
"
Szerintem neked kéne sokat fejlődni..
ott kezdődik, hogy keresztény és pogány egyszerre nem lehet valaki...de, IGEN, biztos mi vagyunk a fejletlenek és azok akik szitkozódnak egy folytában...
A te félék miatt tartunk ott ahol tartunk...
"ott kezdődik, hogy keresztény és pogány egyszerre nem lehet valaki"
Kivéve, ha jobbikos. Számukra ez a katyvasz is megvalósítható. Keresztet állítanak nagy bőszen, mondván nem eléggé keresztény az ország, aztán Bösztörpusztán a maguk szervezte Kurultájon sámánkodnak. Teszi a nagy hazafit, aztán a Magyar Szigeten Hitlert és Szálasit éltető anyagokat, pólókat, jelvényeket stb. árulnak.
"Csak innét tudok embereket jóformán sokan még most is bíznak a Fideszben"
Szerintem mi nem ugyanazokat az embereket ismerjük ;)
"Nem tudom hogy mire alapozzák itt páran hogy a Jobbikot még az MSZP is megelőzi. Ha ez tényleg így van akkor nagy a baj barátaim. "
Arra, hogy eddig mindenhol megelőzte és a közvéleménykutatásokban is mindig erősebbnek jönnek ki. Nem azért mondom, hogy az MSZP bizony 10-15%-al erősebb minimum a Jobbiknál, mert rájuk akarok szavazni, épp ellenkezőleg, Jobbikra fogom tenni az ikszet, de már kicsit kezd zavarni, hogy a Jobbikban van egy ilyen hangos kisebbség, mint te, aki olyan kőfejű állatkirály, hogy a szőr feláll tőle a hátamon. Gondolom te is annak a jobbikos rétegnek a tagja vagy, akik a nagy sámánok, a nagy Szálasi imádók és a nagy zsidózók.
"Én valahogy nem tudnám leadni a szavazatom egy olyan pártra,amely meglopta az egész országot és ezt a vezetőjük még hangoztatja is."
Inkább szavazol olyanra, aki meglopja az országot, a népet, a nyugdíjasokat, majd mindezt vigyorogva hazafias tettnek adja elő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!