Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a jövőévi választá...

Szerintetek a jövőévi választáson milyen eredmények fognak születni?

Figyelt kérdés
Jövőre fogok először szavazni,de már ezelőtt is nyomon követtem a választásokat.Már eldöntöttem hogy melyik pártra adom le a voksomat,de érdekelne,hogy szerintetek milyenek lesznek az esélyek.Természetesen tudom,hogy ezt nem lehet előre megállapítani,de aki jártas a mai magyar politikában,az pontosabb képet tud alkotni a jelenlegi helyzetről,mint én. Persze nem azt várom,hogy pontos adatokat mutassatok fel,csak a véleményetekre lennék kíváncsi,hogy ki mit gondol egyes pártok esélyeiről.

2013. aug. 31. 23:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"Boldoggá tesz hogy egy olyan párt amelyik ennyit ártott nekem, nektek, nekik, szóval mindenkinek ebben a szerencsétlen országban megelőzi a Jobbikot?"

Boldoggá leginkább az tenne, ha egy ilyen komolytalan Irán-barát, Horthy-fetisizáló, nagykeresztény pogánykodó, őskori nosztalgiapárt a Parlament közelébe se kerülne. Ehhez persze még sokat kell fejlődnie a társadalomnak.

2013. szept. 1. 12:17
 12/25 anonim ***** válasza:

"Győrben érdemes lenne Adyvárosban, Marcalvárosban, a József Attila lakótelepen és Gyárvárosban is érdeklődnöd, és megkérdezned a Fidesz által annyira lenézett "panelprolikat", mennyit javult az életük az egykulcsos adóval, mit szólnak a magánnyugdíj megtakarítások lenyúlásához, illetve mennyit szépült a környezetük, különösen, hogy Borkaiék az elmúlt pár évben a nyakukra integrálták a győr-szigeti moslékot."

Csak innét tudok embereket jóformán sokan még most is bíznak a Fideszben de szerintem nem mondok nagy túlzást ha azt állítom, hogy:

-Ady-város

-Nádor-város

-József Attila lk.

-Marcal 1-2

Ami kb kitesz 40.000 embert vagy nem szavazna vagy Jobbikos a Fidesz viszont erős a:

-Belváros

-Révfalu

-Sziget

-Újváros

-Ergényi lk.

nevű városrészekben ez viszont kb 10.000 fő.. akik közül sokan nem is szavaznának..

2013. szept. 1. 12:28
 13/25 anonim ***** válasza:

"Boldoggá leginkább az tenne, ha egy ilyen komolytalan Irán-barát, Horthy-fetisizáló, nagykeresztény pogánykodó, őskori nosztalgiapárt a Parlament közelébe se kerülne. Ehhez persze még sokat kell fejlődnie a társadalomnak.

"

Szerintem neked kéne sokat fejlődni..

ott kezdődik, hogy keresztény és pogány egyszerre nem lehet valaki...de, IGEN, biztos mi vagyunk a fejletlenek és azok akik szitkozódnak egy folytában...

A te félék miatt tartunk ott ahol tartunk...

2013. szept. 1. 12:30
 14/25 anonim ***** válasza:

"ott kezdődik, hogy keresztény és pogány egyszerre nem lehet valaki"

Kivéve, ha jobbikos. Számukra ez a katyvasz is megvalósítható. Keresztet állítanak nagy bőszen, mondván nem eléggé keresztény az ország, aztán Bösztörpusztán a maguk szervezte Kurultájon sámánkodnak. Teszi a nagy hazafit, aztán a Magyar Szigeten Hitlert és Szálasit éltető anyagokat, pólókat, jelvényeket stb. árulnak.

2013. szept. 1. 12:37
 15/25 anonim ***** válasza:

"Csak innét tudok embereket jóformán sokan még most is bíznak a Fideszben"

Szerintem mi nem ugyanazokat az embereket ismerjük ;)

2013. szept. 1. 12:40
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom hogy mire alapozzák itt páran hogy a Jobbikot még az MSZP is megelőzi. Ha ez tényleg így van akkor nagy a baj barátaim. "

Arra, hogy eddig mindenhol megelőzte és a közvéleménykutatásokban is mindig erősebbnek jönnek ki. Nem azért mondom, hogy az MSZP bizony 10-15%-al erősebb minimum a Jobbiknál, mert rájuk akarok szavazni, épp ellenkezőleg, Jobbikra fogom tenni az ikszet, de már kicsit kezd zavarni, hogy a Jobbikban van egy ilyen hangos kisebbség, mint te, aki olyan kőfejű állatkirály, hogy a szőr feláll tőle a hátamon. Gondolom te is annak a jobbikos rétegnek a tagja vagy, akik a nagy sámánok, a nagy Szálasi imádók és a nagy zsidózók.

2013. szept. 1. 13:57
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is hasonló eredményekre gondoltam. Az viszont érdekelne,hogy az MSZP milyen társadalmi csoportot/réteget célzott meg magának,hogy még mindig ilyen sokan szavaznak rájuk. Tényleg ennyit nyom a nyugdíjasok szavazata?Én azt hittem,hogy Gyurcsány politikája és az öszödi beszéd után teljesen elásta magát a párt és csak a főbb "kommunista" réteg tart ki mellettük.Én valahogy nem tudnám leadni a szavazatom egy olyan pártra,amely meglopta az egész országot és ezt a vezetőjük még hangoztatja is.(Még ha nem is szándékosan) Ezen kívül,a FIDESZ-től elpártolt szavazok várhatóan ki mellett teszik le a voksukat? Várható,hogy az egyik konkurens pártra,vagy inkább egy kisebb pártot támogatnak/el sem mennek szavazni? Közeli ismerősök/rokonok közül elég sokan már el is döntötték,hogy nem fognak elmenni szavazni, mert feleslegesnek tartják. Ez országos jelenség? Köszönöm az eddigi válaszokat,minden normális megnyilvánulásra ment a plusz!
2013. szept. 1. 14:28
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

"Én valahogy nem tudnám leadni a szavazatom egy olyan pártra,amely meglopta az egész országot és ezt a vezetőjük még hangoztatja is."

Inkább szavazol olyanra, aki meglopja az országot, a népet, a nyugdíjasokat, majd mindezt vigyorogva hazafias tettnek adja elő?

2013. szept. 1. 14:36
 19/25 anonim ***** válasza:
Az MSZP támogató bázisa mint mindig, most is a nyugdíjasok és a fővárosi lakosok. Hidd el, rengeteg olyan ember van, aki az öszödi beszéd után is inkább az MSZP-ről a Jobbikra pártolt át vagy maradt MSZP-s, csak azért mert az "Orbán cigány". Ez az MSZP szavazók "legnagyobb" érve. Pedig ez állítólag egy baloldali, liberális, demokrata párt. Mégis inkább átszavaznak a szerintük nácinak tartott Jobbikra, ha nincs pofájuk Feri után az MSZP-re szavazni, hiába áll tőlük elvileg ideológiailag fényévekre a Jobbik a Fideszhez képest.
2013. szept. 1. 15:13
 20/25 A kérdező kommentje:
Így van,inkább szavaznék rájuk,mint az MSZP-re.Ez szerintem a tipikus nagyobb rosszból a kisebb rosszba eset,ahol az MSZP a nagyobb. Legalább Orbánék nem küldtek el a hazámból,mert esetleg azt mertem mondani,hogy amit a kormány csinál az nem jó.("Akinek nem tetszik,annak el lehet innen menni")Egyébként szerencse,hogy nem csak erre a két pártra lehet szavazni és így megtehetem,hogy lelkiismeret furdalás nélkül adjam le a voksomat.
2013. szept. 1. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!