Mi magyarok, miért gondoljuk magunkról hogy mi sz@rtuk a spanyol viaszt?
Kedves Kérdező, igazat adok az előttem lévő hozzászólás írójának . Ne hagyd magad, igen is magyar-roma vagy roma-magyar vagy !
akinek ez nem tetszik, az olvassa el Szent István intelmeit, amit fiának, Imre hercegnek írt. Minden nép, amelyet befogadunk, amely letelepül az országunkban részünkké válik és minket ( a magyarságot ) gazdagítja.
Ez bizony vonatkozik a roma kultúrára is.
Te is büszkélkedhetsz történelmi cselekedetekkel, hiszen a Rákóczi szabadságharcban vagy az 1848/49-es szabadságharcban fontos szerepük volt a cigányoknak, akik a vándorló életmódjuk révén híreket vittek, nem is szólva arról, hogy a lovakhoz is nagyon értettek. Nem ők tehetnek arról sem, hogy a megélhetésüket biztosító szakmák mára elavultak, nem csak ők jártak így.
Van mire büszkének lenned, akár, mint magyarnak, akár, mint romának.
"
Mond meg nekem, hogy ki hatalmazott fel téged, hogy eldöntsd, ki a magyar? Ki mondta azt, hogy a te privilegizált jogod meghatározni ezt, hogy beszélhetsz a "mi" nevünkben?
Én, mint magyar szégyenlem, hogy ilyen undorító felfogású emberek is vannak köztünk. Én, mint magyar, úgy látom, hogy "MI", MAGYAROK, én, a kérdező, és az ország értelmesen és egészségesen gondolkodó többsége, és "TE", te szerencsétlen."
igen csak közbe el ne felejtsétek akiket kiraboltak lekéseltek meglincseltek
bár tudom pont leszarjátok őket
harcoljatok csak az egyenjogúságért mér így is bőven több van nektek mint nekünk... volt mit elvennetek azt a keveset amiért kő keményen megdolgoztunk... egyszerűen kés elő és vége....
védje is meg magát... Olaszliszkán senki nem védte meg azt az embert az ő gyerekeinek magyarázd majd meg hogy mennyire vagy Magyar
vagy pl nekem amikor mentem az utcán és 1 hang "álljál meg!" b+ láttam hogy követ a srác és mikor nem volt ott más akkor jött oda... de nem hagytam magam, 12 éves voltam akkor!
jöhet a válasz "vannak rossz emberek"
és nem "mi" hanem "ti" vagy "te"
szemetek
és már csak azért sem "mi" mert egyáltalán nem gondoljuk hogy mi szartuk a spanyol viaszt b+
de ha esetleg szólsz a baráti körödnek családodnak:
hogy ugyan már fater ne lopjuk el már a vasúti kábeleket mert valaki szeretne vonattal utazni
vagy ne lopjuk el már Józsi bácsi uborkáját mert volt olyan hülye hogy éjjel nappal dolgozott vele
vagy ne rongáljuk már a köztereket mert lehetne szebb körülmények között is élni
vagy ugyan már muter ne vedd már fel a családsegélyt inkább menjünk el valamit dolgozni hogy meg legyen a napi kenyerünk
akkor majd lehetünk "mi"
csak ennyit szerettem volna
Bűbájosan egyszerű fiú vagy te. Egyszerű lehet az életed, minden fekete vagy fehér, nem kell gondolkodni.
Találkoztál gonosz romákkal. Tehát minden roma gonosz.
Találkoztam veled, te pedig buta vagy, és fehér. Tehát minden fehér buta.
Mit szólsz?
Elég jól működik a logikád.
Kérdező! Te egy értelmes srác vagy.
Bocsánatot kérek azokért, amiket itt olvashatsz, és helyettük is szégyenlem magam...
"Találkoztál gonosz romákkal. Tehát minden roma gonosz.
Találkoztam veled, te pedig buta vagy, és fehér. Tehát minden fehér buta.
Mit szólsz?
Elég jól működik a logikád."
remek engem vernek össze és én vagyok a rossz ez a fasza
érdekes ebbe a topikba jön az össze cigány
van 1 másik kérdés van 1 cigány bűnözés
99% ba azt mondják van
szóval ezt benézted kis barátom
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__348..
itt sajnáltatja magát ti meg elhiszitek... a többi normális ember meg dögöljön meg
ennyi eszetek van
"Találkoztál gonosz romákkal. Tehát minden roma gonosz. "
igen csak ennyi találkoztál gonosz romákkal... és el van intézve
tudod mit b+ majd ha te is találkozol "gonosz skinheadekkel"
és úgy agyon vernek hogy taknyod nyálad egybefolyik majd én is megkérdem na mi van csak nem találkoztál néhány rossz fiúval?
és én is az arcodba nevetek ahogy ők az enyémbe
persze rendőrség nem csinált semmit Drasinak nem volt elég fontos
isten a tanúm nincs olyan nép ezen a világon akiket ennyire mélyről gyűlölnék
de mind egy eljön még az a nap mikor fordul a kocka... csak várj
nem is kell olyan sokat várni
http://www.youtube.com/watch?v=g_RIaR2sL1g
és még sok hasonlók fog szerveződni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!