Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi magyarok, miért gondoljuk...

Mi magyarok, miért gondoljuk magunkról hogy mi sz@rtuk a spanyol viaszt?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy ritka beképzelt nép vagyunk. Rengeteg más országnak a múltja tele van hatalmas dolgokkal, emberekkel, meg minden. Ez a gőgös büszkeség szerintem nem jó.
2009. nov. 1. 08:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 A kérdező kommentje:
Azért szeretném kiemelni a 20:12-es mondatot: "majd ha te is csinálsz 1 nyilaskeresztes pártot akkor majd rád szavazok addig marad a jobbik"
2009. nov. 10. 09:10
 102/115 anonim ***** válasza:

zárómondatnak tökéletes, valóban.

az az utolsó mondat mindent elárul.

gratulálok, egyszerűen nem értem mire jó ez az egész...

2009. nov. 10. 09:50
 103/115 anonim ***** válasza:
74%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:13

Miért, Borsodban nem tapasztalsz hasonlót? Na ne máár! :)

Mellesleg gratulálok annak, aki nyilaskeresztesnek nevezi a Jobbikot. Úgy nézem, szerencsétlennek fogalma sincs sem a Jobbik programjáról, sem pedig arról, hogy mit jelent a nyilaskeresztes, mint fogalom. Az ilyen kis nyamvadékokat kellene a Jobbik oldaláról mihamarabb kisöpörni, utána elrepíteni őket a Holdra, hogy ott őrjöngjenek magukban. Semmi keresnivalójuk a Jobbik oldalán, csak rontják a megítélését.

Szánalmasak.

2009. nov. 10. 12:20
 104/115 anonim ***** válasza:
87%

"Mellesleg gratulálok annak, aki nyilaskeresztesnek nevezi a Jobbikot"

és ki nevezte nyilsanak a jobbikot?

2009. nov. 10. 17:42
 105/115 anonim ***** válasza:
69%

A válasz megírásának időpontja: ma 17:42

Olvass vissza. Ha tudsz szöveget értelmezni, megtalálod.

Ha nem tudsz, akkor sajnos nem segíthetek.

2009. nov. 10. 18:35
 106/115 anonim ***** válasza:
54%

Egyre jobb..

Most hogy szerinte nyilas a jobbik az egy dolog. Nem tudnak egyesek politikai ideológiát megkülönböztetni. pl: egyeseknek a sovinizmus,meg a nacionalizmus ugyan az.

2009. nov. 10. 18:56
 107/115 anonim ***** válasza:
100%

JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ÉN ÍRHATOM A 101. VÁLASZT!!!:D:D:D:D

A viccet félretéve: nem olvastam végig az egész szópárbajt mert ******ára nincs kedvem. Hagyjátok már abba az egészet, kinek használ? Nézzetek körül, a magyarok nem tartanak össze, és az egész a rohadt politika miatt van és van így azóta, hogy István megvakíttatta Vazult. Ne hagyjátok, hogy ez a csalásról és hazugságokról szóló kisstílű emberek baromsága megosszon titeket! Aki okosabb, az nyugodjon bele, a hülyék mindig ugatnak. Ha mindkét fél okos, akkor meg ezt bizonyítsák be azzal, h épeszű emberek módjára, kultúráltan, bántó egyszótagú szavakat mellőzve vitatkoznak. Ennyi.

Ja, és ennek nem itt a helye. Rendezzétek le élőben.

Szép napot!

Még annyi, ha ezt moderátor olvassa, akkor neki üzenem, lehetne annyi eszük, hogy kitörlik azokat a hozzászólásokat, amiknek közük nincs a kérdéshez.

2009. nov. 10. 20:48
 108/115 anonim ***** válasza:
100%

"Olvass vissza. Ha tudsz szöveget értelmezni, megtalálod.

Ha nem tudsz, akkor sajnos nem segíthetek."

ne haragudj de 1 ember se nevezte nyilasnak a jobbikot 3 oldalt néztem vissza

de légyszíves linkeld már be azt a mondatot akkor ne nekem keljen már keresgélnem

ha a következő válaszodban nem lesz benne az idézet (és reagálsz erre a mondatra) akkor azt annak tekintem hogy te nem tudsz szöveget értelmezni és a válaszod hazugság

köszi és kulturált választ szeretnék ki nevezte nyilasnak a jobbikot?

2009. nov. 10. 23:13
 109/115 anonim ***** válasza:
71%

"majd ha te is csinálsz 1 nyilaskeresztes pártot akkor majd rád szavazok addig marad a jobbik"

(A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:12)

2009. nov. 11. 08:49
 110/115 anonim ***** válasza:
100%

Visszatérve a kérdéshez, szerintem ez egy védekező reflex. Ahogy Hofi Géza is mondta ( hú, de régen ) kis ország vagyunk, egy csőcselékünk van. Nagyon nehéz lenne tényleges feltárást végezni, belátni a hibákat és kijavítani, amit lehet. Ezért inkább gőgösen viselkedünk, erre van a fent az ernyő, nincsen kas mondás is. Feltették az ernyőket, mint, ha ülnének a tyúkok, de mivel nem volt tyúk, nem volt kas sem, amiben a tyúk ült volna. Érted ? Azt is roppant nehéz lenne gyűlölködés nélkül belátni, hogy mennyire ki voltunk ( és vagyunk ) szolgáltatva a nagypolitikának. Szerintem pedig járható út lenne ez a szembenézés, hiszen voltak környező államok, akik sokkal rosszabbul jártak. Gondolj a lengyelekre a II. világháború után . Totál áldozatok voltak, ez egyértelmű, és mégis szinte átadták őket a régi ellenségnek, az oroszoknak. Ha régebbre megyünk vissza, akkor nézhetjük a szerbeket, akik az 1849-es harcokban a Habsburgok oldalán küzdöttek ( ellenünk ) és azt kapták jutalmul, amit mi büntetésül.

Czeizel Endre fejtette ki egy műsorban, hogy a magyar elme azért ilyen kreatív, mert nem lett belterjes, mindig fogadtunk be népeket, köttettek vegyes házasságok és így a génállomány folyamatosan frissült.

Ha belegondolunk, van mire büszkének lennünk, adtunk a világnak fontos dolgokat. Az a baj, hogy hiányzik a másik oldal, a hibák ismerete, mert a kettő együtt adhatná meg azt az alapot, amin a nemzeti fejlődés és egészséges nemzeti érzület megindulhatna. Nem kellene nacionalistának lenni ahhoz, hogy az ember szeresse a hazáját. Liberális vagyok, szeretem ezt az országot és nagyon vágyom arra, hogy megértsék azok, akik most nem teszik, hogy értük veszekszem, nem ellenük.

Minden jót Neked a továbbiakra !

2009. nov. 11. 12:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!