A DK újra akcióban?
Gyurcsánynak sok érdek támogatója van de kevés szavazója.
Tipikus karakter politikus a habitusával és az idegbeteg metakommunikációjával. Tipikusan van akiket elbűvöl és ha a szemük láttára lenne gyerekgyilkos az sem rendítené meg őket mint hű Gyurcsányistákat, és van sok józan ember akik már rég átláttak a szitán. A DK halálraítélt. Van egy próbálkozása ami szinte garantált kudarc és jön a süllyesztő.
kacx szokás szerint keveri a szezont a fazonnal. Értem, hogy szeretné ilyennek látni, de nem ilyen.
Igen, újra (vagy folyamatosan) akcióban. Érdekes, hogy már a fidesz sem ad parancsot hű alattvalóinak a plakátok mázolására. Mindössze egy buzgómócsing akadt az országban...
"kacx szokás szerint keveri a szezont a fazonnal. Értem, hogy szeretné ilyennek látni, de nem ilyen.
Igen, újra (vagy folyamatosan) akcióban. Érdekes, hogy már a fidesz sem ad parancsot hű alattvalóinak a plakátok mázolására. Mindössze egy buzgómócsing akadt az országban...
Az a baj hogy az elmebeteg mestered elQRta te meg benézted. Ugyanis én Jobbikos vagyok és lesz@rom Orbánt.
De tudod a mestered egy analfabéta barom aki mindig is az állam csecsén csüngve ért el sikereket agyig a korrupcióban. A privát szektorban egy hatalmas 0 és max egy csöves lehetne. Tudod van akit lehet etetni és van akit nem. Te nagyon kövér lehetsz mert minden szírsz@rt benyelsz.
" Értem, hogy szeretné ilyennek látni,
de nem ilyen.
Igen, újra (vagy folyamatosan) akcióban.
Érdekes, hogy már a fidesz sem ad parancsot
hű alattvalóinak a plakátok mázolására.
Mindössze egy buzgómócsing akadt az
országban..."
Hiába mosdatod a fõnöködet, már annyira lejáratta magát, hogy pár nem túl eszes rajongóján kívül nem nagyon foglalkozik vele senki, sem az idegbeteg, k rv.országozásaival!
Már a balosok egy részének is kínos, gondolom azért sem vették be az "összefogásos" buliba mert csak lejáratnák magukat. :)
gyurcsánynak annyi, nem lesz mentelmi joga és a börtönben fog csücsülni a mutyikért, amiket elkövettek a többi kocmsival!
ha okosabb lett volna maradt volna az mszp-ben, de ő midnenképp vezető akart lenni és már a komcsitársai sem engedték meg, hogy az legyen a pártban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!