Ha ti lennétek Magyarország miniszterelnökei, mit tennétek?
Pártállamot hoznék létre.
Persze, nem olyan személyi kultuszos zárkózottat, mint Észak-Korea.
Hanem egy nyitott, fejlődő , puha diktatúrát.
Amolyan technokrata , jobboldali pártállamot csinálnék.
Központi helyen állna a tudomány , technológia támogatása, feltalálók, tudósok, tehetség támogatása.
A piacpolitika mindenképpen protekcionista lenne.
Őszintén bevallom, a demokráciát túl lassúnak találom.
Az egész elnökválasztás teljesen felesleges és hülyeség.Az egész olyan lassú és bürokratikus.
Egy központosított hatalommal sokkal jobban lehet szabályozni akár a demográfiát ,akár egyéb fejlődési területeket.
Tovább kopasztanám az országot ott ahol tudnám, az ilyen nemzet -aki hagyja még a gatyáját is ellopni- nem érdemel jobb körülményeket.
Talán egy kicsit megerőltetném magam és megkönnyíteném a kis-, és középvállalkozók dolgát, ergo átláthatóvá tenném az adórendszert és természetesen csökkenteném is. Szokás mondani, hogy "jobb a sok fillér, mint a kevés forint". Ill. szabályoznám azokat az EU-s pályázatokat amelyeket vállalkozások beindításához hoznak létre (azért van erre szükség, mert nem egyszer fordult elő, hogy az EU-s pénzeket benyelik magánzsebre vagy közeli hozzátartozóknak játsszák át a pénzeket).
Megpróbálnám helyrepofozni az oktatást és az egészségügyet. Első körben szerintem ezekre ügyelnék.
Hát lemondanék. Kell a fenének az, hogy egy fél ország engem meg a családomat szidja. Nem értékelnek ezek semmit, én mondom!
Vagy te tán észrevennéd a sok károgás és sipákolás között, ha Magyarországnak egy relatíve jó miniszterelnöke lenne? Nem hiszem. Mindenki megírná, hogy nem legitim, mert szakálla van, rontja a megítélésünket, mert nem szereti a focit, satöbbi. Kineveznék valami paprikajánost magam helyett meg körülvetetném egy csomó okos fószerral én meg elvonulnék örökre a közélet elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!