Magyarországon az okmányok intézése mitől ilyen kegyetlen lassú?
Az okmányirodában is folyton panaszkodnak az ott dolgozók, hogy milyen hosszú időbe telik minden, és hogy régebben ha nem sokkal, de gyorsabb volt.
Most a különböző kártyákra (személyi, diák, adókártya, lakcím stb) akár hónapokat, vagy fél éveket kell várni.
Ismerősöm kereken másfél éve igényelt adókártyát, mert a másik tönkrement valahogyan. És most kapta meg.
Vannak ismerőseim különböző országokban, és ők mondták, hogy ott nagyon gyors. Pl másik ismerősöm Angliában él, elvesztette a rendszámát a kocsiról, majd 2-3 napon belül kapott egy újat postán.
Miért ennyire túlbürokratizált Magyarország?
Máshol is van bürokrácia nem? Pl Angliában, csak ott gyorsabb. Vagy nem mindenhol van?
Egyáltalán mitől lassú?
De mitől ilyen kegyetlen lassú minden?
Miért ülnek eddig rajta?
Persze fizethetnék a személyiért 10-20 ezreket h 1 hét alatt itt legyen de hát....normális országban azért nem ilyen hosszú a várakozási idő.
Egyébként utolsó, a jogsimat én is nehezen kaptam meg.
Adószámot nekem is adtak.
Személyre szabottan?
Ugyanilyen volt az autók gyártása is a kommunizmusban.
Arra is éveket kellett várni.
Tényleg sok az ilyen helyen feleslegesen dolgozó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!