Miben lenne jobb egy MSZP-E2014 kormány a Fidesznél?
Liberalizmus lenne.
A roma kultúra csodáit tanulnák a fiatalok minden nap és végre sodorhatnám a dzsoját akkor is amikor idenéz a rendőr.
Szolidaritásból ,a reggeleket egy csokipénisz nyalóka elszopogatásával kezdeném ,amit az ebédlőben kitett roma zászló alatt csinálnám amit szintén szolidaritásból tettem ki.
Fidesz is vett fel hitelt, de arról nem tudnak az emberek. Majd olyan 5 év múlva fognak kiderülni, de imádjátok őket.
Ők a haveroknak adták el az országot, az se jobb...
És ugyanúgy herdálnak. Stadion stb stb..Kilóg a lóláb 1-es.
Fidesz is vett fel hitelt, de arról nem tudnak az emberek. Majd olyan 5 év múlva fognak kiderülni, de imádjátok őket.
Ők a haveroknak adták el az országot, az se jobb...
És ugyanúgy herdálnak. Stadion stb stb..Kilóg a lóláb 1-es.
Ok, akkor most én belinkelek egy címer amiből kiderül hogy a Fidesz sokkal de sokkal kevesebb hitelt vesz fel külföldről mint annak idején a maszop.
Ennél hitelesebb nincs, mert nem létezik:
Figyelmedbe ajánlom:
Az ország nettó külföldi adóssága (M EUR) 8
és
Az ország nettó külföldi adóssága (a GDP %-ában)
Most akkor te is igazold az állításod.
Na és ugye az államháztartás hiánya, ma sokkal kevesebb.
Az az kevesebb hitel is kell az egyensúlyhoz.
Miközben az alapkamat 11% ról 4%ra csökkent és így is kapunk hitelt. A CDS felárról nem is szólva.
Persze össze vissza hazudozni az a maszopos forma.
"Talán elkezdene növekedni a gazdaság, hogy az 2010 elején a Bajnai-kormány alatt megtörtént.
Mitől is?
Hogy csökkentenék a minimált és eltörőlnék a különadókat?
Hogy mondod?
Semmivel sem lenne jobb. Szocik visszahoznák a többkulcsos szja-t, ennyi lenne a változás. Ámbár azzal még lehet, hogy Orbán is megörvendezteti a választások előtt Kádár-népét.
14:13
"a Fidesz sokkal de sokkal kevesebb hitelt vesz fel külföldről mint annak idején a maszop. "
Ja, ők manyup-lopásból tartják fent a nyuggerszocializmust.
Kedves hármaska, tanulj meg önálló gondolatokat mondani, mert már utálom a mutyi meg haverok és társai szavakat amit a tv-ből hallottál Te is..
Nincs önálló gondolatod amit megtudnál önállóan fogalmazni. Lehet, hogy a Fidesz is követett el hibákat és itt is van korrupció, de nincs olyan ország ahol ne lenne korrupció valamilyen szinten.
De az MSZP ideje alatt sokkat magasabb volt a korrupció.
Semmi jó nem jut eszembe amit csináltak, ne fikáz, sorold mit tettek Ők ami jó volt 8 év alatt.
A fidesznél van sok minden ami tetszik annak ellenére, hogy ők se tökéletesek. A kettő közül ez a jobb kormányzás.. Ha valami baj van a trafikokkal, meg a földekkel tessék feljelentést tenni hűtlenkezelés, csalás vagy hivatali visszaélés miatt ahogy a jobbik az LMP és a Fidesz tette az MSZP-vel.
A trafikok kutyát nem érdekli, mert nem az adófizetők pénzét osztották el mint a ballib, hanem esetleg egy piacot osztottak újra.
Nincs szerencsejáték csak egy embernek aki lehet fideszes, kit érdekel a sok szerencsétlen talán hazaviszi a segélyt nem a kocsmába a gépbe dobálja.
Emelkedik a cigi ára, szokjanak le ahogy én is le tudtam annak köszönhetően, hogy a szórakozóhelyeken már nem lehet dohányozni... Eddig mindig ott buktam el, de már több mint 1,5 éve nem bagózom.
Három csapás törvény is tetszik, tetszenek a szelektívkukáink. Tetszik, hogy nem kell szégyelnem a miniszterelnökömet, ahogy meghunyászkodik külföldön, ha beszolnak neki.
Tetszik, hogy nem kinlódnak egymással a koalícióval, hogy kinek az érdeke érvényesüljön és töketlenkednek mert nem tudnak megegyezni, ahogy az összefogásban sem tudnak. Hogyan kormányoznának, ha megnyernék a választásokat, ha még megegyezni sem tudnak arról ki legyen a miniszterelnökünk????? Pont ugyan így ahogy most csinálják és az eredmény: " 4 év alatt nem csináltunk semmit, semmit!!" Köszi inkább nem. Nem kell Nokiás doboz, meg 100 milkás végkielégítés, beszakadt vadiúj autópája, Megyeri híd úgy, hogy a magyar vállalkozókat akik építették nem fizetik ki és völgy híd se két domb között a sígság közepén stb..
A gigantikus összegbe kerülő metróról ne is beszéljünk. Hadjad már a trafikokat mi ez ahhoz képest ráadásul, mondom nekünk ez nem került semmibe.
Jönnek még az átnevezésekkel, hogy minek kellett a kormányhivatalok átszervezése, átnevezése. Én közalkalmazott voltam a Gyurcsány kormány idején és mikor Gyurcsány kormánya váltotta Gyurcsány kormányát átneveztek mindent, megszüntették a belügyminisztériumot na arra minek volt szükség, ha előtte is Ő kormányzott?!
Ne az ATV-t nézd csak...
Kérdező: Semmivel. Ugyan olyan nihilista önző csorda, és ezt tetézi a pocsékabb szervezőkésségük ...
1-es: a képlet bonyolultabb 2008-ban beomlott az EU állampapír piaca, a miénk is. Az államadósság finanszírozása lehetetlenné vált, ezért vették fel azt a bizonyos IMF hitelt. Más kérdés, hogy lehet lett volna jobb megoldás. Az ugye meg nem kérdés, hogy a pocsék állapotba kerüléshez kellett előtte 6 év töketlenkedés.
Jelenleg ez visszazökkent és most állampapírokból fedezik a hiteltörlesztést, ami szintén hitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!