Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok, hogy a Magyar...

Tomo99 kérdése:

Mit szóltok, hogy a Magyar Gárda avatást tartott 2013. aug.25-én a Hősök terén, mind ezt rendőri kíséretben?

Figyelt kérdés
Elvileg be vannak tiltva, akkor, hogy lehetséges, hogy engedélyt adtak rá, és amikor már látták mi készülődik miért nem oszlatták fel?

2013. aug. 27. 00:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a kérdés, hogy ennek az országnak miért nem lehet saját gárdája... Érdekes, hogy itt az összes kisebbségnek szabad utat adnak, védik őket, viszont minden nemzettudatos dolgot elítélnek, feloszlatnak, pocskondiáznak.. Borzasztó, hogy milyen emberek vannak itt...
2013. aug. 27. 02:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg van MAGYARORSZÁGON zsidó önvédelmi szervezet meg cigány gárda is aminek a létrejöttét az állam támogatta és nekik komolyan voltak/vannak fegyvereik is.

Ez itt egy nagy színjáték a nemzetközi hangulat miatt kell, mert mi lenne ha egy békés ország lennénk? Nem lenne mit és kit okolni ezért vagy azért a dologért (akár igaz, akár nem) és akkor nincs kampány, nincs hatalom. Akkor csak egy békében élő, fejlődő nép lenne

2013. aug. 27. 02:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Engem személy szerint nem zavar, egy csapat gárdista elõl nem hiszem, hogy át kellene mennem a túloldalra, nem úgy mint másoknál!
2013. aug. 27. 07:50
 14/19 anonim ***** válasza:
a véalszom az hoy nagyon helyes! Aki nem hülye és lát, nincs kimosva az agya a szülei vagy média átal, az pontosan tudja, emmyit segített mennyi helyen a gárda. Ha őket fikázod megérdemelnéd hogy cigányok táadjanak rád vagy a családodra akkor majd rájössz!
2013. aug. 27. 08:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon örülök neki, csak így tovább!

Elég szégyen, hogy csak a Jobbik áll ki A Gárda mellett, hiszem ezt minden normális magyar embernek támogatni kéne. Csak vannak idióták, agymosottak is ebben az országban sajnos, akik visszahúznak minket sokmindenben.

2013. aug. 27. 09:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Egy szlovák politikus is megmondta, hogy izraeli nyomásra tiltották be a Gárdát. Ez köztudott politikai berkekben (is).
2013. aug. 27. 11:08
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Véletlenül többet gyomtalanítottak, vagy kapáltak a kelleténél, vagy mire gondolsz? Küldj valami forrást, mert nevetnem kell."

Ezek a mocskos gárdisták képesek voltak vért adni, árvíznél a gátakon helyt állni, adományokat gyűjteni és házhoz vinni, családokat kimenekíteni és megvédeni.

Komolyan mondom nagyon rossz felé halad az ország, ha ilyen gazemberek vannak, akik saját pénzen, saját szabadidejükből, akár éjjel háromkor az ágyból kiugorva, testi épségüket nem kímélve számukra vadidegen emberekkel, akár az ország túlsó felén ilyen gaztetteket hajtanak végre...

nácifasisztatrappista rohadt anyjukat!

Egy öntudatos, felvilágosult liberális demokrata - természetesen a kapitalizmus elősegítése érdekében - mindent pénzért tesz, lehetőleg több százmilliós állami pályázatok útján.

Még hogy ingyen, meg karitatív...

Hol élünk?

Mi lesz így a GDP-vel?

Mit szól az IMF?

Ájvé!

2013. aug. 27. 11:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én magam is ott voltam a gárda avatásán és örülök neki, hogy egyre többen jelentkeznek. Akik szidják a gárdát, hogy "nácik", "fasiszták" meg "gyűlöletkeltők", azok ne csak otthon a tv -ből tájékozódjanak. Én magam sokat vagyok (szerencsére) Gárdisták között és nap mint nap tapasztalom, hogy segítenek az embereknek.(Természetesen akinek szüksége van rá) A cigánykérdésről meg annyit mondanék, hogy még nem láttam egy Gárdistát sem cigányt agyonütni, mint ahogy a cigányok teszik idős, védtelen emberekkel. Először nyissátok ki a szemeteket, azután szólaljatok meg. Magyar Gárdát egyébként nem lehetett volna betiltani a kormánynak, mivel egy mozgalom. Egy mozgalmat Magyarországon nem lehet(ne) betiltani, mivel nem is létezik a törvény szerint, de ugye ők bármit megtehetnek...(Az avatáson Új Magyar Gárda nem jelent meg! Csak Magyar Nemzeti Gárda, Kárpát Haza Őrei és Szebb Jövőért Magyar Önvédelem volt jelen.
2013. aug. 27. 17:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Igaza van az utolsó hozzászólónak. Az ÚMG nem 25-én avatott! Tévedésben vagytok.

Egyébként nincsenek betiltva az utódszervezetek. (Szóval ráb..ztál keményen!)

2013. szept. 6. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!