Miért nem tudunk örülni a 2021 vizes világbajnokságnak? Vizes vb 2013 éremtáblázatán 5. helyen állunk, .
Nocsak..... van már két válasz és még nem indult be az "irányitott kérdés" alapján a "magyargyülőletezés" ,"ballibezés" , "gyurcsánybajnaizás".....
Ajaj már a dzsobbikosok sem a régiek.......
Miért nem tudnak örülni egyesek... Korábban volt már hasonló kérdés és ott 3-4 ember, akik ráugrottak erre a témára és kíváncsi voltam, hogy változott-e a véleményük...
Lehet mondani, hogy irányított kérdés mert valóban csak egy szűk réteg ellenezte és igen az is inkább csak baloldalról.
De lehet, hogy nekik is megváltozott a véleményük.
Én kifejezetten örülök, neki és a környezetem is pozitívan fogadta.
Itt igazából csak az hozható fel negatívumnak, hogy lehet megelőztünk egyes országokat a versenyben, csak még egy kapavágás se történt az épületkomplexumok létrehozására.
Ennek az a hátulütője, hogy addig 2 választás is lesz és ki tudja milyen lesz az anyagi helyzet és ha nem készülnek időben el a mostani kormányzatra mutogatnak majd hogy az ő felelősségük, hogy ilyen nagy terhet róttak az országra.
Egy ennyire sikeres magyar keret megérdemli, hogy itthon hazai pályán szurkoljunk a sikereikért.
Mit kell ezen magyarázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!