Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tudunk örülni a...

Miért nem tudunk örülni a 2021 vizes világbajnokságnak? Vizes vb 2013 éremtáblázatán 5. helyen állunk, .

Figyelt kérdés
Ez egy nagyon jó eredmény. Olyan országok vannak előttünk, mint USA, Kína, Oroszország vagy Franciaország .

2013. aug. 4. 20:47
 1/8 Ozmium42 ***** válasza:
Ki nem örül?
2013. aug. 4. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Mondjuk azt nem hangoztatják,hogy a belépők 200 eurótól fognak kezdődni.Szóval nem sok magyar lesz a lelátón.
2013. aug. 4. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Nocsak..... van már két válasz és még nem indult be az "irányitott kérdés" alapján a "magyargyülőletezés" ,"ballibezés" , "gyurcsánybajnaizás".....

Ajaj már a dzsobbikosok sem a régiek.......

2013. aug. 4. 21:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Miért nem tudnak örülni egyesek... Korábban volt már hasonló kérdés és ott 3-4 ember, akik ráugrottak erre a témára és kíváncsi voltam, hogy változott-e a véleményük...

Lehet mondani, hogy irányított kérdés mert valóban csak egy szűk réteg ellenezte és igen az is inkább csak baloldalról.

De lehet, hogy nekik is megváltozott a véleményük.

2013. aug. 4. 22:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezek az emberek mindig eltűnnek mikor valaki letesz valamit az asztalra ... Szerettem volna, ha kifejtik a véleményüket.
2013. aug. 4. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten örülök, neki és a környezetem is pozitívan fogadta.

Itt igazából csak az hozható fel negatívumnak, hogy lehet megelőztünk egyes országokat a versenyben, csak még egy kapavágás se történt az épületkomplexumok létrehozására.

Ennek az a hátulütője, hogy addig 2 választás is lesz és ki tudja milyen lesz az anyagi helyzet és ha nem készülnek időben el a mostani kormányzatra mutogatnak majd hogy az ő felelősségük, hogy ilyen nagy terhet róttak az országra.

2013. aug. 5. 02:00
 7/8 rémuralom ***** válasza:
Válaszolok a kérdésre, amint elárulod, hogy mi köze egymáshoz a 2013-as éremtáblázaton elért 5. helyezésnek és a 2021-es vb megrendezésének. Mert amíg ezt nem értem, addig a kérdés értelmetlen számomra.
2013. aug. 5. 12:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Egy ennyire sikeres magyar keret megérdemli, hogy itthon hazai pályán szurkoljunk a sikereikért.

Mit kell ezen magyarázni?

2013. aug. 5. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!