Lehet másra szavazni?
Én a baloldalra szavazok
- mert szeretem hallgatni a milliárdosok szájából az Internacionálét.
- mert a komplett Terézvárosi és Erzsébetvárosi frakció előzetesben van.
- mert a volt pénzügyminiszter fiai védelmi pénzt szednek.
- mert szeretem, amikor szemeket lőnek ki állami ünnepségeken.
- mert jó, hogy az In-Kal megmotoz, miközben a családommal sétálok a Múzeum kőrúton március 15.-én.
- mert rajtunk röhög Európa és elhatárolódik tőlünk már Románia és Bulgária is.
- mert szegény Soros Gyuri bácsit csak mi fogadjuk be, pedig ő mindent megtett az egyetlen hazai tulajdonú OTP bank összeomlásáért.
- mert hiteles előttem (LI) Bajnai György (OFF-SHORE) Gordon, aki szerint úgy igazságos, hogy fájjon mindenkinek, csak nekik ne.
- mert Bajnai mindent megtett azért, hogy a libatenyésztők megkapják jogos követelésüket a hizlalt libák árát.
- mert Bajnai csak 8 cégét szüntette meg felszámolással, vagy végelszámolással
Továbbá:
mert az állami nagyvállalatok vezetői megérdemelten kapják fizetésüket, PL:
Nemzeti Vagyon Kezelő igazgatója havi 3,5 millió Ft m.bért, + évi 33,6 millió prémium, + 3-5 havi bért jutalmul,
MÁV Zrt vezérigazgatója havi 3,42 milló m.bért+ 32,8 millió éves prémium + 3-5 havi bért jutalmul,
Magyar Posta vezérigazgatója havi 2,54 millió m.bért + éves prémium 24,7 millió + 5 havi bért jutalmul, stb.
- mert végre vannak jogai szegény bodzaszedő roma honfitársaimnak és büntetlenül ölhetnek, rabolhatnak, sikkaszthatnak, hazudhatnak.
- mert a TV Székházat olyan jól adták el, hogy egy kanadai cég kereshetett rajta két milliárdot.
- mert a völgyhidat úgy építették méregdrágán, hogy nem is kellett volna az utat a magasba emelni.
- mert a M6-os úton sikerül alagutat építeni az alig néhány méter magas löszfalba.
- mert a Makó-i gázmezőket sikeresen eladták kanadai kitermelésre, csupán 12 % -ot kap hazánk belőle
- mert szeretem, amikor romlik a forint.
- mert tényleg nem emelték a gáz árát.
- mert hazudtak éjjel-nappal.
- mert tényleg nem vezették be a vizitdíjat és a kórházi napidíjat.
(mert mindent elkövettek azért, hogy ne legyen vizitdíj..)
- mert a 4-es Metró 190 milliárd helyett 600-ból épül(?).
- mert a Baja Ferenc már rég nem utalhatott pénzt a Zsurki vodkagyárnak.
- mert a honvédelmi miniszter atomrészegen szónokolt a Grippenek átadásán.
- mert végre van digitális tábla néhány iskolában, néhány iskolában még angol WC is van.
- mert az orvosaink már szerte Európában gyógyítanak, itthon pedig...
- mert dübörög a gazdaság és ugrik a pannon puma.
- mert olyan szabad országban élünk ahol bárkinek, még a
miniszterelnöknek Gyurcsány Ferencnek is lehet több mint 50 cégben érdekeltsége, tulajdona, és mellette nem veszi fel miniszterelnöki fizetését.
- mert semminek nincs felelőse és szabad a rablás.
- mert a Közraktár utcai bálna épületet off-shore cég építheti.
- mert eladják külföldi cégeknek a közműveinket és kiárusítják a vízvagyont is.
- mert drága pénzen terveztek nekünk kormány negyedet amiből semmi nem lett (hála istennek) csak költségei vannak.
No meg az is. :)
Van itt még bőven.
Mikor kirobbant a válság Gyurcsány mondta, hogy ő nem engedi be a válságot az országba. (Igen, ilyet mondott.)
Ez is mehetne közéjük.
Mert szeretem Szalainé Szilágyi Eleonórát (BKV).
Mert szeretem Lendvai Ildikót.
(Ennyit a nőideáljaimról)
Én inkább a jobboldalra szavazok:(Fideszre)
Tetszett az Orbán kormányról készült,bár ki nem fizetett 20 milliós festmény.
Ha Pesten járok,mindig megcsodálom az Erzsébet
-téri gödröt.Igazán szép színfoltja a fővárosnak.
Tetszettek az 5-ös autópályán a semmire nem használt beléptető kapuk
Torgyán papa sokat tett miniszterként a mezőgazdaság tönkretételéért a csodálatos ötleteivel
Nagyon hasznos volt az állami gazdaságok eladása a MAGOSZ-os nagygazdák részére ( meg Tokaj OV feleségének )
Az is jó befektetés volt,hogy milliárdos nagyságú visszanem térítendő állami támogatást kaptak a Magoszosok.traktor vásárlásra,legalább volt mivel tüntetni a fővárosban.-
Külön hasznos volt a gazdagok által igénybe vehető 30 milliás kedvező kamatozású hitel,extra profitot hozva a bankoknak
Ha Ov lesz újra a miniszterelnök,remélem az ország pénzét is úgy megsokszorozza,mint a saját tanácsi lakásáét.Megvette 60.000.- ezerért,eladta 60 millióért.Gyorsan gazdag ország leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!