Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek van Észak-Koreánál...

Szerintetek van Észak-Koreánál rosszabb hely a földön, ahol ember él?

Figyelt kérdés

Ha igen, hol?

Ti hol élnétek, hol nem élnétek és miért?

2013. aug. 26. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Észak-Korea nincs benne a top10 legrosszabban ott nincs bűnözés, mert nem éri meg a fél kiló rizs 10 év börtönért, szóval közbiztonság van. És mivel porciók meg ételjegyek vannak kiskoruk óta szoktatva vannak a mérsékelt étkezéshez, szóval voltaképpen nem is éheznek. Ezáltal a fogyasztás is kicsi, bár az állam nem életszínvonal emelésre gyúr hanem atomra. Viszont vannak isteneik akikben hihetnek Ir Szen,Dzsongil most meg Dzsongun. Ez sehol sincs az afrikai állatsághoz képest, meg brazil esőerdő ahol ha vkinek nem tetszik vmi fogja azt felaprítja a másikat.
2013. aug. 26. 23:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg nincs benne a legrosszabb 10-ben.

A gazdasági teljesítményt, életszínvonalat nézve megelőz 20 afrikai országot és olyan országokat, mint Haiti, Nepál, Afganisztán.

A közbiztonság biztos jó, de a biztonság rossz, mivel lehet hogy attól nem kell tartanod annyira, hogy kirabolnak, viszont bármikor elvihet a politikai rendőrság börtönbe, kínzásra, gulágra, ha gyanúba keveredsz valamiért.

Azt is figyelembe kell venni, hogy az ottaniakat teljesen elbutítják a propagandával, nem sokat tudnak a külvilágról, lehet, hogy az adott körülmények között boldogan élnek.

Azért a legrosszabb 20-ban szerintem benne van.

2013. aug. 26. 23:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Én még 20 legrosszabbat sem mondanék legrosszabb 30 talán már reális, és azért Észak-Koreában nem viszik az embereket Sztálini szinten, mert ott mindig kell az ember, hátha jön egy háború.
2013. aug. 27. 00:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van, sőt nem is egy. Szomália a legdurvább szerintem, de számos más afrikai ország is sokkal rosszabb. Például Mexikóban is rengetegen élnek sokkal rosszabb körülmények között. Juarez volt jó darabig a világ legveszélyesebb városa. De sok más Dél és közép amerikai országban is élnek emberek sokkal rosszabb körülmények között.

Ha nagyon messzire akarunk menni, akkor még az USA-ban is vannak olyan helyek (Harlem, Detroit), melyek közül ha választhatnék még mindig előbb élnék Phenjan-ban.

2013. aug. 27. 11:07
 15/16 anonim ***** válasza:
8-9. kerület
2013. aug. 27. 22:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a szegényeknek mindenhol rosszab az élet, a gazdagoknak mindenhol jobb. Gazdag alatt itt azt értem, akinek van tartalék egy bankban(Ez a világ népességének viszont kb 10% -a).
2015. nov. 28. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!