Hogyhogy nem számolt be a kurucinfo a tegnapi gárdarendezvényről?
Figyelt kérdés
Tegnap az Andrássy úton volt vonulás, és a Hősök terén megemlékezés a 6. évfordulójukról gárdista avatással. A kurucinfo az összes korábbi gárdamegmozdulásról lelkesedve adott részletes tudósításokat képriporttal. Most semmi, meg se említik. És a Jobbik képviselői sem voltak jelen. Holott egy hete az akasztói stadionban még Vona harsogta az igét.
Most akkor hogy van ez? Ja és ennyit a kurucinfo "hitelességéről"...
2013. aug. 26. 11:25
11/12 anonim válasza:
te kérdező annyira hülye vagy hogy az már fáj. lopják a hazád, mindened, ebben az országban egyetlen ember sincs már vezetői pozícióban aki magyar lenne, neked meg ekkora óriási problémaid vannak... szánalmas vagy.
12/12 anonim válasza:
A jobbik egy alattomos párt! Amikor rájött, hogy szélsőségesen nehéz kormányra kerülni, hirtelen liberalista lett. Van még pár tagjuk, aki ezt nem vette észre, és eléget 1-2 zászlót, meg zsidózik, cigányozik egyet, de Vona már rég az LMP szintjére süllyedt! Ők annyi változást hoznak majd, mint a Viktor. Én biz Isten egy parasztembert ültetnék a miniszterelnöki székbe! Vagy egy mai fiatalt, aki érzi, tapasztalja saját bőrén mik a problémák. Jelenleg nics egy kormányképes párt sem. A fidesz a gyűlésén istenné magasztalja magát, (vagyis a Viktátor magát) a jobbik eladta magát kilóra a fityesznek, a maszop meg már rég leszerepelt. Kérdem én, kit válasszunk? A kisgazdapártot? Vagy a haza és haladást? Szerintem a közeljövőben alakulni fog egy párt, fiatalokból, falusi emberekből, akik igenis meg tudnák változtatni az országot. De akik jelenleg vannak, nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!