Miért ilyen nagy a zsidógyűlőlet Magyarországon?
Nem tudom, hogy tényleg olyan nagy-e, illetve, hogy mihez képest nagy. A korábbi időszakhoz képest vagy más országokhoz képest? Egyébként a szociológiai felmérések szerint nem nagyobb a zsidógyűlölet ma, mint egy-két évtizede, csak nyiltabbá, vállalhatóvá vált. Ebben azért nem vagyok teljesen biztos. Minden esetre maradjunk annyiban, hogy ez a kérdés előtérbe került, aminek két okát látom.
1. Ez egy válságtermék. Magyarország mély gazdasági,társadalmi, szellemi és morális válságban van, és ilyen időszakokban megerősödik a zsidóellenesség. Az emberek nem látják a kiutat, a haladási lehetőséget a saját életükben, ezért tehetetlenségükben azok ellen hangolódnak, akiknek jól megy. És az általános tapasztalat az, hogy a zsidók jelentős részének jól megy, jól be vannak ágyazva az átlagember számára elérhetetlen pénzügyi és egyéb elitekbe.
2. A zsidó (kötődésű) szellemi elit csinálta Magyarországon a rendszerváltás jelentős részét, ők rendezték azóta is az alapvető kérdéseket, ebből a körből kerültek ki a közszereplő megmondóemberek. Ezért most logikus, hogy a rendszerváltás és az elmúlt 20 év minden kudarca, frusztrációja is rájuk hullik vissza.
én azért vagyok antiszemita (ez helytelen mert az arabokat nem utálom) mert elítélem a zsidó jellemet, melynek jellemzői a felsőbbrendűségi tudat, gyűlölködés, pénzközpontúság, hazudozás stb. Melyek tipikus zsidó tulajdonságuk.
Minden cselekedetük (pl.palesztin népírtás, holokauszt dogmává emelése, a világ anyagi javainak megszerzése az előbb említett tulajdonságaikra, lélektani jellemzőikre vezethető vissza.
huek a vallasukhoz,magas politikai es gazdasagi pozicioba vannak(amiert meg is dolgoztak)
palesztinarol csak annyit:izraelkatonai lepeseket tesz ellenuk,ok meg merenyloket kuldenek.
kedves palesztibaratoknak:ti mit szolnatok ha egy tobbmillios ciganyhorda elakarna foglalni az orszagot?
ti is foggal-korommel vedenetek.mert a palesztinok se kulonbek:csak egy buckalako nepseg...
"én azért vagyok antiszemita (ez helytelen mert az arabokat nem utálom) mert elítélem a zsidó jellemet, melynek jellemzői a felsőbbrendűségi tudat, gyűlölködés, pénzközpontúság, hazudozás stb. Melyek tipikus zsidó tulajdonságuk.
Minden cselekedetük (pl.palesztin népírtás, holokauszt dogmává emelése, a világ anyagi javainak megszerzése az előbb említett tulajdonságaikra, lélektani jellemzőikre vezethető vissza."
Ez a kollektív bűnösség elve.
Ilyen alapokon születtek anno a Benes-dekrétumok is, meg a Párizs-környéki békék.
Szégyen, hogy az ezredfordulón Európában még gondolkodhat így valaki...
huek a vallasukhoz,magas politikai es gazdasagi pozicioba vannak(amiert meg is dolgoztak)
palesztinarol csak annyit:izraelkatonai lepeseket tesz ellenuk,ok meg merenyloket kuldenek.
kedves palesztibaratoknak:ti mit szolnatok ha egy tobbmillios ciganyhorda elakarna foglalni az orszagot?
ti is foggal-korommel vedenetek.mert a palesztinok se kulonbek:csak egy buckalako nepseg...
Te nem vagy magyar, ez 100%.
Én nem szoktam a helyesírást nézni, de ahogy te írsz!
Persze utána is nézhetnél a dolgoknak, mert sajnos a Palesztinokat akarják a biboldók elzavarni a hazájukból, és az élőhelyükről. De nem is azzal van a baj, hogy valaki magas pozícióba kerül, hanem hogy ha egyeduralomra tör, a hatalmával a végletekig visszaél, korrupt és korrumpál.
Vagy ha az a baj akkor 1500Ft ér már lehet klaviatúrát kapni, és nem kell az angolt vagy a németet használni!
Miért ilyen nagy a magyargyűlölet Magyarországon?
Ügyes retorikai fogás, csak nincs semmi értelme.
Ez egy buta szélsőjobbos sztereotip klisé, miszerint őket azért utálják sokan, mert hogy szeretik a hazájukat, meg hogy magyarok. De ezt csak egy ürügy arra, hogy ennek a "virtuális többségnek" ne kelljen foglalkoznia az érvekkel, amiket felvetnek velük szemben. Csak azért mert magyar vagyok? Magyar vagy vagy nem vagy magyar?
Szóval jól hangzik, ügyes fordítás/ferdítés, meg minden, de csak poétikai értékei vannak, tartalmi nem sok...
"Szóval jól hangzik, ügyes fordítás/ferdítés, meg minden, de csak poétikai értékei vannak, tartalmi nem sok..."
Ezt ennyi erővel akárkire rá lehetne sütni, aki egy kicsit is úgy érzi, hogy diszkriminálva van ebben az országban. Itt senki sincs üldöztetésnek kitéve. Ezt kihagytad :D
09:52
Azt gondolod,hogy hihetetlen tudás van a fejedben és átlátsz mindenféle sztereotípián, pedig valójában te nem veszed észre azokat a dolgokat, amik mellett érvelsz. Tudnék neked naphosszat mesélni, sőt tudnék mindenkinek naphosszat mesélni, de azért, mert másik oldalon állok, azért, mert a saját nemzetem érdekeit tartom szem előtt már paraszt vagyok, rasszista, szélsőséges, kirekesztő, antiszemita, provokátor...blablalba. Gratulálok az ilyen magyaroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!