Miért ilyen nagy a zsidógyűlőlet Magyarországon?
Én elmondom tömören, hogy miért nem komálom őket.
1. Palesztín népírtás.
2. Megpróbálják ránkerőltetni a holokauszt nyomorukat és ezzel kialakítani egy holokauszt-orientált történelemírást. Legjobb érv a náci kártya a részükről.
3. Soviniszták.
Divat. A sok birka megy a vezető után. A cigánygyűlöletet azt még valahogy megértem.(No de azért kiirtani őket is elég durva lenne) De a zsidókat gyűlölni nincs semmi okunk.
Én amúgy kifejezetten csípem őket. Ismerek néhányat, és egyik se lakik palotában ahogy azt mondják. Ugyanolyan emberek mint mi.
Amúgy azt szokták ellenük mondani hogy van egy ún. cionista összeesküvés aminek a célja Magyarország felvásárlása. Ja persze. Csak mert Simon azt mondta. A zsidóké lehetne pl. a sok Dél-afrikai gyémántbánya. De nekik Magyarország kell.:D
És ki számolta össze azt a 6 millió embert? Érdekes. Évről évre magasabb a szám. Néhány napja a híradóban a holokauszt tagadás volt a téma és nyilatközött egy zsidó öregasszony akiről sütött a felsőbbbrendűség. Azt mondta, hogy azért tagadjuk MI, mert irigyek vagyunk.
" DE kedves utolsó válaszoló nem állapitható meg egy egész népről, hogy sovinizta,"
Ok, de akkor nincs igauk a hazatoloncolt zsidó diákoknak sem, akik azt mondták, hogy az összes magyar antiszemita.
Valamint magyarországon nincs zsidógyűlölet, mert csak néhány ember utálja őket, tehát nem jelenthető ki, hogy van.
" Szerintem senkire nem erőltetik a fájdalmukat maximum megemlékezéseket "
A holokaszt tagadás nyugaton fegyházbüntetéssel sújtandó bűncselekmény. Van kérdés?
" szerintem jogosan vannak felháborodva ha valaki megkérdőjelezi ennek az eésznek a létét."
Benne van a logikai bukfenc a válaszodban: eszme. Úgy is kezelik. Egy ideológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!