Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki gondolkodik azon, hogy...

Ki gondolkodik azon, hogy elmenjen külföldre?

Figyelt kérdés

Hova mennétek?

Miért?

2013. aug. 25. 14:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Szóval magyar nyelv amikor azt mondtam 2-3 évet tanulok itthon és utána kimegyek és az ottani jogból diplomázok majd, azt hogy kell értelmezni? És egyébként simán át lehet képezni magam még diploma után is + ismerem az angolszász jogot, már tanulmányozom egy ideje, mert vannak céljaim. Ugyanakkor köszönöm, hogy támadtál ilyen gunyorosan, örülök.
2013. aug. 25. 17:29
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Megfordult már a fejemben, de egyelõre nem amíg itthon is elkínlódunk.
2013. aug. 25. 17:49
 13/15 PHP de kóder! ***** válasza:
0%

Legjobb kerdezo:

te melymagyar retardalt vagy, megis elmesz kulfoldre?

kepmutato

2013. aug. 25. 21:48
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Ez a topic ez kész vicc, írok egy értelmes választ erre lehúznak 22%-ra.

Azért mert azt mondtam, hogy szar a biztonság és, hogy HR-be vagy SLO-ba mennék...komolyan mondom erről videót csinálok és emiatt lesz 20.000 feliratkozom hát ez már nem politika hanem Comedy Central 2.0...Ennyi sötét hülye parasztot a nyíregyházi MSZP-ben nem látni...

2013. aug. 26. 11:15
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
Ja én is azt nézem és ráadásul még a kérdező is hülye, ezt az én joggal kapcsolatos reakciómból is látni lehet, de mind1, miért várjon komolyságot az ember..
2013. aug. 26. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!