A ti környezetetekből is költöznek el az emberek külföldre?
Figyelt kérdés
egy csomó rokon és ismerős költözik ki.
Többnyire Britaniába, Hollandiába, és Németo.-ba.
ennyire felkapott lett Nagy Britannia a magyarok körében?
gondolkozok én is, de meg kell tanuljak angolul, szerintetek jó ötlet lenne ki menjek Angliába?
2013. aug. 14. 20:22
1/12 anonim válasza:
Angliában nagyjából 200.000 magyar van, ebből Londonban cca. 100.000 fő. Mivel a többség angolul tud, ezért Anglia a fő célország.
2/12 anonim válasza:
23 éves vagyok és a baráti köröm több mint fele kint van már. A másik felének most lett meg a diplomája és most fognak kimenni, köztük én is.
3/12 anonim válasza:
Igen elég sokan. A célországok: Anglia, Németország, Ausztria, USA, Kanada, Svédország, Brüsszel.
4/12 anonim válasza:
" jó ötlet lenne ki menjek Angliába?"
Ha tudsz angolul rendesen, értesz valamihez akkor igen. egyéb esetben nem!
5/12 anonim válasza:
Hányszor lesz még ez a kérdés? A válasz,röviden NEM!
7/12 anonim válasza:
Nem sokan, amúgy Brüsszel mióta ország kedves hármas? :D
8/12 anonim válasza:
Igen, legjobb barátnőm Hollandiába ment ki a párjával.
9/12 anonim válasza:
akinek esze van rég elmenekült a viktor elől
a maradék meg reménykedik és el fog menekülni
az utolsó meg leoltja a lámpát
10/12 anonim válasza:
Nekem is elég sok ismerősöm dolgozik kint. A kiköltözés mondjuk erős lenne, mert azért nem hosszútávra rendezkednek be odakint.
Nekem az ismerőseim Németországba és Ausztriába mentek jobbára és egy gyökér van, aki Angliában játssza az agyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!