Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ha hatalomra...

Szerintetek ha hatalomra kerül a Jobbik, v. színű hogy kitör egy polgárháború?

Figyelt kérdés
Nem provokatív a kérdés. Csak kíváncsi vagyok hogy a jónép ezt hogy gondolja.
2013. aug. 25. 01:34
 61/106 anonim ***** válasza:
ti cigók mindig szűkében lesztek valaminek, és ezt észnek hívják.
2013. aug. 26. 14:21
 62/106 anonim ***** válasza:

"én hagyni fogom mi? te fehér féreg :)"

Nocsak, akkor most ki is a rasszista? :)

2013. aug. 26. 14:27
 63/106 A kérdező kommentje:
ne becézgess kicsikém, cigány vagyok és nem cigó. a másik, hogy a mi fajtánka is vann eszes emberek, úgy ahogy a tefajtánban is vannak segghülye emverek ahogy te is.
2013. aug. 26. 14:27
 64/106 A kérdező kommentje:

"én hagyni fogom mi? te fehér féreg :)" Nocsak, akkor most ki is a rasszista? :'"

én magam vagyok, timeg itt többen oltogattok, meg próbáltok lenyomni, nehogy már behódoljak nektek. ti vagytok rasszisták nem én, ti keztetek eldurvulni nem én. több, az egy ellen így könnyű

2013. aug. 26. 14:30
 65/106 anonim ***** válasza:
És gondolom te már a cigók értelmiségébe tartozol, mert megtaláltad ezt az oldalt, és héna le tudsz írni szavakat hiba nélkül.
2013. aug. 26. 14:30
 66/106 anonim ***** válasza:
"több az egy ellen" :D Igen ez pont ránk jellemző. Elvégre nem ti szoktatok öregeket lenyomni csoportosan.
2013. aug. 26. 14:32
 67/106 A kérdező kommentje:

'És gondolom te már a cigók értelmiségébe tartozol, mert megtal'áltad ezt az oldalt, és héna le tudsz írni szavakat hiba nélkül.'

'néha' :D ezen jót nevettem.

2013. aug. 26. 14:37
 68/106 A kérdező kommentje:
akik olyanokra,vetemednek, h. öregekre, azomár agyilak sem normálisak egy ép eszű cigóolyat nem csinál. csak a drogosok és börtön töltelékek. azokat én is elítélem. na ha ennyire mondod a "cigókat" akkor már hozzug ide az oroszokat is, mert azoknak meg a gyerekek húsa izlik. most akkor mondjam, h minden orosz kanibál ?
2013. aug. 26. 14:41
 69/106 anonim ***** válasza:
Az oroszokról viszont vmiért nem hallani minden másnap, h megint gyereket ettek.
2013. aug. 26. 14:49
 70/106 A kérdező kommentje:
fura vagyok? neem csak az igazságot mondom, és betökélemb azt hogy vagy cigánybőnözés, de kiállok a romákért mert tudom, hogy nem mins egyik öreg gyilkos, meg bűnöző. nem 90%-a olyan hogybilyen tettre vetemedne, hanem jóval kevesseb kb a fele bűnöző, a többi egyszerű munkanélküli de nemnbőnöző. de nektek már az is bűnönő szférába tartozik, akik segélyezettek. ezt találtad rajtam furának.
2013. aug. 26. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!