Mikor várható életszínvonal emelkedés Magyaroszágon?
Jövőre már lesz egy kis javulás, beindul a gazdasági növekedés.
De csak olyan 1-2% körüli növekedés várható a következő évtizedekben, így lassú lesz a javulás, az emberek nem igazán fogják érezni.
Minimálbér emelés mostanában biztosan nem lesz, esetleg a nettója nőhet, ha bevezetnek valami adókedvezményt. A versenytársaknál Romániában, Bulgáriában, Szerbiában fele ennyi a minimálbér, de még a fejlettebb Csehországban és Szlovákiában is alacsonyabb.
Hallgasd meg a ma esti TV híradót. Onnan megtudod, hogy máris emelkedik. A kisembernek. Meg a nagyembernek. Mindenkinek. Csak az ellenségnek nem.
És hallgasd meg a MR1 és a többi MR híradóit. Meg a többi, nem éppen bűnügyi krónikát. Mindből megtudhatod, hogy az életszínvonal emelkedik, csak az ellenségeink tagadják.
Valamit azért neked is hallgatnod kell. Már az maga életszínvonal emelkedés. Jó hírt hallani mindig felemelő.
"Komolyan nem értelek!
Mi miatt kellene mulatni?
Mire fel kellene mulatni?
Mi az aminek az érdekében össze kellene fogni és hogyan?
Szerintem te is csak írogatsz és azt sem tudod hogy miről."
Sajnállak.
"Sajnállak.
Te csak ne sajnálj engem, hanem válaszolj tisztességesen.
Ugatsz baromságokat aztán meg nem válaszolsz hanem lesajnálva személyeskedel?
A túlélésbe fektetett energia annyira megöli az átlag életét hogy nem is értem minek lehet ma már örülni?
Hogy túléltél egy napot vagy egy hónapot, egy évet?
"Amiről te beszélsz az az organikus fejlődés és nem a javuló életszínvonal."
Nem organikus fejlődés. Egyes nyugati országokban pl. Hollandia, Belgium már az 1950-es években olyan elterjedt volt a saját fürdőszoba, mint nálunk 2000-re.
Organikus fejlődés...elképzeltem ahogy a fürdőszoba egyszerűen kialakult pénz nélkül. Meg a mobil és a digitévé is organikus fejlődés, meg a legutolsó nyomortanyán is meglévő elektronikai kényelmi cuccok?
--------
" Mi miatt kellene mulatni?
Mire fel kellene mulatni? "
Mulatni nem kell,de tudod nem csak mulatás és depresszió létezik, van élet a kettő között más népek ezt tudják.
" Mi az aminek az érdekében össze kellene fogni és hogyan?"
Nem érted az összefogás lényegét. Az összefogásnál NEM KÉRDEZEL csak segítesz a másiknak amiben látod,hogy segítségre szorul. Mert az jó annak akivel összefogsz. Pusztán magáért az összefogásért fogsz össze. Ez az amit nem értenek meg a magyarok. Nem valami ellen kell összefogni,hanem valamiben. Mindenben. Magyarázat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!