Miért a romákat hibáztatják az ország elcigányosodása miatt?
A cigányoknál hagyomány a korai házasság, a nagy család, családcentrikusak, nem pont a segélyért vállalnak átlag 3 gyermeket.
A magyarok individualisták, kevésbé családcentrikusak és úgy gondolják a bizonytalan jövő, a kilátástalanság miatt nem igazán érdemes gyermeket nevelni, ők átlagosan csak 1,1-1,2 gyermeket vállalnak évtizedek óta.
1971-ben 151 ezren születtek az országban, ebből 141 ezer volt európai (magyarok és egyéb nemzetiségek), 10 ezer volt roma.
1993-ban 116 ezren születtek, ebből 13 ezer volt roma.
2003-ban 80 ezer fehér és 15 ezer cigány gyermek született.
2012-ben 90 ezren születtek az országban, ebből körülbelül 16 ezer lehetett a cigány gyermek, 74 ezer európai.
2050-re a jelenlegi trendeket előrevetítve várhatóan 40 ezerre csökken a fehérek körében a születések száma, a cigányoknál 21 ezer körülire nőhet.
Az ország lakossága 8 millióra fog csökkenni, de ha erősödik a kivándorlás, akkor még nagyobb lesz a csökkenés.
Tehát látható, hogy ugyan a cigányok körében növekszik a születések száma, de ennél sokkal jelentősebb folyamat a magyarság (és egyéb őshonos nemzetiségek pl. németek, horvátok, szlovákok stb.) fogyása.
A fehérek körében várhatóan 80 év alatt 140 ezerről 40 ezerre (71%-kal) csökken a születések száma.
Tehát nem arról van szó, amit a szélsőjobb szeret hangoztatni, hogy a cigányság (és a zsidók) erőszakosan kiszorítják a magyarokat, hanem a magyarság önként adja át a környezetét, a hazáját, ez egy természetes demográfiai folyamat.
Kérdező!!! Az adatokat nem tudom hogy honnan gyűjtötted, de vagy hazudtak, vagy tévedtek, de súlyosan. Az egyik könyvben olvastam, hogy csak 20 ezren vannak kint külföldön... Elmondanám, hogy több mint 2 millióan vannak kint akik külföldön munkavállalók, és már réges-rég lecsökken Magyarország lakossága 8 millió alá...
Szerinted miért húzták 2 éven keresztül a népszámlálási adatokat?
Gondolkozz, már szinte minden családban van olyan gyerek (fiatal felnőtt) aki kint dolgozik vagy dolgozott külföldön. Nehogy bevedd azt a baromságot, hogy olyan kevesen vannak kint. A 20-35 évesek fele kint dolgozik külföldön, és egyre többen maradnak is kint. Ez az igazság. A romák pedig kihasználják, hogy képesek embertelen körülmények között is gyermeket vállalni, és ezért lesznek egyre többen. A magyarok hibája pedig, hogy túl irigyek ahhoz, hogy gyermeket vállaljanak, csak jól akarják érezni magukat, és le is beszélik a gyereküket a családalapításról.
És amúgy milyen magyarok? Magyarország 90% nem igazi magyar. Csak állampolgárok, teljesen leszarják Magyarországot, semmi tisztelet sincs bennük a hazájuk iránt. Na ezek NEM MAGYAROK!!!
Milyen 3 gyerek átlagban, minimum 5 kis patkányuk van nekik.
Ha nem lennének cigók akik elviszik a pénzt a normál magyarok elõl akkor gondolom nem is mennénk ki külföldre dolgozni.
"A magyarok hibája pedig, hogy túl irigyek ahhoz, hogy gyermeket vállaljanak"
Na azért álljon meg már a menet! Milyen irigységről beszélsz? Van gyereked? Tudod te mennyibe kerül az általános iskolába járatás? Kaptál te már listát az általános iskolából, hogy mit KELL megvenned a gyerekednek? Hát én kaptam. Majd szívrohamot kaptam. A cigányok többsége vagy nem járatja iskolába a gyerekét, vagy ingyen kapja ezeket a dolgokat. A magyar nem! Úgyhogy bizony ki kell fizetnie. Miután elkezdte iskolába járatni az első gyerekét, hatszor meggondolja, hogy vállalja-e a következőt.
Akkor leírom sokadszorra is:
Minimalizálni kellene az adókat és a szociális kiadásokat is. Kisebb mértékű állami újraelosztás legyen!
A családokat segíteni kell, de nem így.
A gyerekvállalást adókedvezmények formájában kell támogatni.
Aki dolgozik, az tudjon haladni az életben, ne húzzák már vissza...
Aláírom, hogy ennek első feltétele a gazdasági növekedés beindítása, munkahelyek teremtése.
Hehe, a cigányok rátaláltak a topicra, minden kommentelőt lepontoznak.
Kellett nekünk ingyen internetet bevezetni nekik...
" cigányok rátaláltak a topicra, minden
kommentelőt lepontoznak."
Nem, hanem azok akik nagyon védik õket!
4 gyerek felett nem adnék családi pótlékot!
Ha valaki olyan gazdag hogy bevállalja az 5.et akkor tartsa is el az összeset. Ennyi. Nincs ebben semmi rossz.
18#
Ennyi erõvel azt is mondhatnád, hogy aki gazdag annak az állam semmennyi gyerek után ne fizessen.
Szerintem adjunk a cigóknak kotonokat.
19.
Két dolgot mondtam vele:
1. Aki gazdag az tartsa el a gyerekeit! Annak semmi szüksége segélyre!
2. Aki nem gazdag az ne vállaljon 5. gyereket! de inkább csak kettőt vagy hármat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!